Connect with us

4ος Όμιλος

Διπλό παραμονής για ΑΟ Γλυφάδας

Published

on

Συνέχεια στην ξέφρενη πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί στο β’ γύρο έδωσε ο ΑΟ Γλυφάδας καθώς επικράτησε με 3-2 στα Καμίνια του Ατρόμητου Πειραιά και παρέμεινε ζωντανός αναφορικά με την προσπάθεια που καταβάλει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Το συγκρότημα του Μίκι Τσίρκοβιτς σε ακόμη ένα παιχνίδι έβγαλε τεράστιες ψυχικές δυνάμεις και σθένος και κατάφερε να παραμείνει δο βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Πλέον, οι κόκκινοι θα πρέπει τις τελευταίες δυο αγωνιστικές με Νέα Ιωνία και Γιούχτα να κατακτήσουν τέσσερις βαθμούς προκειμένου να εξασφαλίσουν σιγουρα την παραμονή. Σε αντίθετα περίπτωση, δηλαδή εάν ο Γιούχτας την ερχόμενη Κυριακή κερδίσει την Αναγέννηση, και ο ΑΟ Γλυφαδας ηττηθεί από τη Νέα Ιωνία τότε η ομάδα των νοτίων προαστιων θα πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε τον πράσινουςα την τελευταία αγωνιστική. Από εκεί και πέρα, εάν ο ΑΟ Γλυφάδας αναδειχθεί ισόπαλος με τη Νέα Ιωνία, και κερδίσει ο Γιούχτας, τότε το συγκρότημα του Μίκι Τσίρκοβιτς θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να κερδίσει με σκορ 3-0 με δεδομένο ότι το πρώτο ματς είχε λήξει 2-0 υπέρ του Γιούχτα. Στην έσχατη περίπτωση για τους κόκκινους, σε περίπτωση δηλαδή που δεν κερδίσουν κανένα ματς θα πρέπει να πράξει το ίδιο και ο Γιούχτας για να παραμείνουν στην κατηγορία. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο 14′ με φάουλ του Παναγιωτόπουλου. Στο 49΄ο Καραγιάννης ισοφάρισε σε 1-1, με τον Πετούση στο 54′ να δίνει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στο 70′ ο Αργυρίου με πλασέ ισοφάρισε, με τον Τσιάτσιο στο 80′ να διαμορφώνει το τελικό 3-2.

 

Διαιτητές: Νίκας (Μεσσηνίας), Γκριτζέπης (Αρκαδίας)-Καρβούνης (Μεσσηνίας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Γιάννης Μωϋσιάδης): Παπαδόπουλος, Κολιός, Γαβαλάς, Τερζής, Μαντζώρος (46′ Κεσανίδης), Σάμιος, Στρατής, Γεωργιάδης (55′ Καρνέσης), Αργυρίου, Σουλελές, Παναγιωτόπουλος (46′ Γιαννουλάκης)

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Μίκι Τσίρκοβιτς): Θωμάς, Καραγιάννης, Σινάνι (70′ Πετούσης), Ίλιεφ, Τσιτοφώτος, Τσιάτσιος, Βαρδακώστας, Κόντι (75′ Σάμαρης), Πετρόφ, Μάνας, Μήτρου (30′ Παναγόπουλος).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply