Connect with us

8ος Όμιλος

Διπλό παραμονής για τον Ηλυσιακό

Published

on

 

Το εισιτήριο της ανανέωσης με τη Γ’ Εθνική τσέκαρε ο Ηλυσιακός σήμερα το απόγευμα στην Κάντανο αφού επικράτησε με 2-0 της Παλαιόχωρας.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου με γκολ των Τσίτσαρη (36′) μετά από ασίστ του Μάλτσι και Μέξη με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή (38′) πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα και έφτασε μια επικράτηση που ουσιαστικά διώχνει το άγχος.

Στο 51′ ο Αντώνης Μανουσάκης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε έξω, ενώ στο 55′ την ιδια κατάληξη είχε το σουτ του ίδιου ποδοσφαιριστή. Στο 84′ ο Πονηρός μάζεψε την κεφαλιά του Μάλτσι, ενώ στο 88 ο Δρακάκης είδε την κεφαλιά του να καταλήγει στην αγκαλιά του Διαμαντάρα.

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πονηρός, Καζαντζίδης, Σαμαράς, Παπαδόπουλος (46′ Θεοδωράκης), Κορνελάτος, Λάσπατζης (46′ Μανουσάκης Αντ.) Κερμενίδης, Μαζιώτης (61′ Βργκοτς), Δρακάκης, Μανουσάκης Δ. (73′ Κοντογιάννης), Προβατίδης

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Διαμαντάρας, Μέξης, Ρόπας, Παπαδημητρίου, Μουσταφίδης, Αμανατίδης, Τσιτσάρης, Λαμπρόπουλος, Μάλτσι (87′ Σαμιώτης), Γκέζος (61′ Τριανταφύλλου), Σουλελές (77′ Κατσίβελας)