Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διπλό-οξυγόνο για τον Άγιαξ Ταύρου στο Καματερό

Published

on

Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδεικνύεται ο Άγιαξ Ταύρου ο οποίος πήρε μεγάλο διπλό μέσα στο Καματερό επικρατώντας με 2-0 της ομώνυμης ομάδας, στέλνοντας μήνυα ότι θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του, παλεύοντας ως το τέλος για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Με δυο γκολ του Ερμάλ στο 35′ και στο 60′ η ομάδα του Φώτη Ζησάκη νίκησε ένα από τα καλύτερα σύνολα της κατηγορίας και έφτασε τους 11  βαθμούς παραμένοντας ωστοσο στην τελευταία θέση. Από την άλλη το Καματερό παρότι είχε δοκάρι στο 25′ και την… ανούσια κατοχή στα πρώτα 25′ δεν απείλησε πλην τριών φάσεω, με αποτέλεσμα να το πληρώσει και να πετάξει στα… σκουπίδια το αποτέλεσμα που πήρε την προηγούμενη εβδομάδα στο Αιγάλεω. Πάντως το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αφού ο Άγιαξ έδειξε περισσότερο πάθος για τη νίκη.

Στο 25′ είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους ο Αγκολι ενώ στο 10′ οι φιλοξενούμενοι είδαν την προσπάθεια του Ερμάλ να καταλήγει στο δοκάρι.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιώργος Αλεξόπουλος) Μητρούσης, Κοντόσταυλος, Τσιριγώτης, Καλογερόπουλος Ι., Μπούγιας, Παναγιωτόπουλος (76′ Πιτέλης), Νταντής, Μποζάς (46′ Αθανασόπουλος), Αγκόλι, Καλογερόπουλος Γ., Λέκκας (46′ λ.τρ. Παππάς)

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Φώτης Ζησάκης) Κορδάς, Στασινόπουλος, Ανδρέου (79′ Βενάκης), Γεωργακόπουλος, Καντέλι, Σερδενές, Ερμάλ, Κούρτι, Θεοφάνους, Σιώζος (58′ Βασιλειάδης), Παληγεώργος (65′ Μπίζι).