Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διπλό με Δημογιάννη (89′) τα Σούρμενα μέσα στην Πεύκη

Published

on

Επέστρεψαν στις νίκες στα Σούρμενα, μετά την ήττα από τον Χαραυγιακό την περασμένη Κυριακή, αφού επικράτησαν με 2-1 της Πεύκης εκτός και διατήρησαν την επαφή τους με τις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

Από την άλλη, η ομάδα των βορείων προαστίων βρίσκεται πλέον στην επικίνδυνη ζώνη αφού είδε το Φωστήρα να αποδράσει με το διπλό από την Αλεπότρυπα και η συνέχεια γίνεται ακόμη πιο δύσκολη.

Στο 20′ ξεκίνησε δυνατή η Πεύκη έχοντας δοκάρι με τον Αναστασίου, με τον Ρώσσι στο 53′ να κάνει με κεφαλιά το 1-0.

Τα Σούρμενα αντέδρασαν γρήγορα και έφεραν το ματς στα ίσια στο 62′ με τον Παπαδακη. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληξε ισόπαλο, ο χαρισματικός Σπύρος Δημογιάννης είχε διαφορετική άποψη.

Συγκεκριμένα με ωραίο σουτ έκανε το 1-2 στο 89′ παγώνοντας τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές της Πεύκης χαρίζοντας μια μεγάλη νίκη στους ροσσονέρι.

ΠΕΥΚΗ (Λευτέρης Βελέντζας) Μπίφσας, Κοντογιαννόπουλος, Μότσιος, Ανδρέου, Λούμης, Πέτσι, Τσεπελέ, Κουτούζης (69′ Παππάς), Χρήστου (41′ Πετράκης), Ρώσση, Αναστασίου (76′ Μακρυνικόλας).

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρούσης) Λύρος, Θυμιανός, Μαρινάκης, Ακριτίδης, Φωτιάδης, Γασπαράκης (56′ Παπαδάκης), Φωστέρης, Μανωλιάδης (57′ λ.τρ. Δημογιάννης Β.), Φέρτης (63′ Ακογλάνης), Δημογιάννης Σπ., Πρέκας (76′ Θεοδώρου).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply