Connect with us

3ος Όμιλος

Διπλό η Χαλκίδα

Published

on

Παρά τις διοικητικές αναταραχές, στο αγωνιστικό κομμάτι η Χαλκίδα παίρνει άριστα αφού επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας του Παναρκαδικού χάρις σε γκολ του Βεζιρτζόγλου και συνέχισε την ανοδική της πορεία.

Αντίθετα ο Παναρκαδικός έμεινε για ένατο ματς χωρίς νίκη δείχνοντας ότι βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Στο 18’ ο Βαλκάνος έκανε το σουτ και ο Καπετάνος έδιωξε, με τον Ντουμάνη να απομακρύνει το σουτ του Καναβέτα. Στο 40΄’ ο Ντούμανης έδιωξε με δυσκολία του σουτ του Πούτσι, για να φτάσουμε στο 60 όπου η κεφαλιά του Ανέστη έφυγε άουτ. Στο 76′ ο Γιουκούδης έκανε το σουτ αλλά ο Ντουμάνης απέκρουσε και πάλι σε κόρνερ. Στο 87′ ο Πολίτης έκανε το σουτ έπειτα από κόρνερ του Βαλκάνου, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ

Παναρκαδικός (Γιώργος Αντωνόπουλος): Καπετάνος, Πετρόπουλος (58′ Σαλαπάτας), Γκρόσιος, Αρώνης, Δήμος, Κυριακόπουλος, Καναβέτας (46′ Μέλος), Βελισσάρης (62′ Σταθουλόπουλος), Γιουκούδης, Πούτσης, Κολιόπουλος.

ΑΟ Χαλκίς (Αντώνης Αυλωνίτης): Ντουμανης, Ζυγογιάννης, Θωμάς (77′ Σάμαρης), Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα (45′ λ.τ. Πολίτης), Ντελεκος, Ανέστης, Βεζιρτζόγλου, Βαλκάνος, Μπαλού (90′ Αντμίρ).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply