Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

«Διπλό» για τον Μικρασιατικό επί του Χαϊδαρίου

Published

on

Νικηφόρο πέρασμα από την Αργυρούπολη για τον Μικρασιατικό με 2-0 επί του τιμωρημένου Χαϊδαρίου σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Η ομάδα από την Καισαριανή πήρε το τρίποντο που έψαχνε με περιπετειώδη τρόπο και εδραιώθηκε στην έβδομη θέση έχοντας 35 πόντους. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, οι παίκτες του Άγγελου Πυρένη δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους και κατάφεραν να ηττηθούν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παραμείνει ο ΑΟΧ στην πέμπτη θέση αριθμώντας 39 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε στο 14′ ο Κραψίτης ύστερα από έξοχη ατομική προσπάθεια και πλασέ. Οι τυπικά γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν, όμως η προσπάθεια του Κοτσολάκου στο 20′ σταμάτησε στο δοκάρι. Οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη και στο 66′ οι ‘κυανέρυθροι’ έφτασαν εκ νέου κοντά στην ισοφάριση. Ο Σαλαπάτας κέρδισε το πέναλτι από τον Δωριάδη στο 65′, αλλά απέναντι από τον νεαρό πορτιέρο δέχθηκε το ‘ΣΤΟΠ’ διατηρώντας το 1-0. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 84′ ο Ντατής πλασάροντας από κοντά τον Μίχο έπειτα από σέντρα του Ψαραδέλη.

Διαιτητές: Σφακιανάκης Ι., Λεοντακιανάκος Κ., Τζελέπης Δ.

Χαϊδάρι (Άγγελος Πυρένης): Μίχος, Πολίτης, Νούλας, Ζαγκλής, Κασάπης, Ροκάκης (76′ Τσάνι), Καρώνας, Ρούσα (85′ Πανόπουλος), Σαλαπάτας, Κοτσολάκος, Καλαμπαλίκης (63′ Παππάς).

Μικρασιατικός (Κώστας Σταμπουλίδης): Δωριάδης, Φραγκής, Βουτυράς (87′ Δράκας), Μεσσίνι, Κουλλίρα, Κολοβός Η., Κραψίτης, Παούρης (67′ Ψαραδέλης), Ντατής, Κολοβός Αντ., Γεροκώστας (60′ Κρασσάς).