Connect with us

4ος Όμιλος

Διπλή προσθήκη στο ‘Σίτι’ με Σταύρου-Ιωαννίδη

Published

on

Ήταν να μην βάλει μπροστά τις μηχανές το Αιγάλεω στη μεταγραφική περίοδο με τη διοίκηση Παλτόγλου να δείχνει έτοιμη να διαθέσει ότι καλύτερο γίνεται στο τεχνικό επιτελείο το οποίο θα έχει τη δυνατότητα με τη σειρά του να δημιουργήσει μια ομάδα ανταγωνιστική με στόχο τον πρωταθλητισμό.

Στο πλαίσιο αυτό μετά την απόκτηση των Παπαδόπουλου, Μειμαρογλου, Σκοπελίτη, Γούλα και Κατσούλη η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον 28χρονο μέσο Ηλία Σταύρου που πέρυσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου ενώ έχει θητεύσει για πολλά χρόνια στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα της Καλλιθέας κάνοντας μια παύση για ένα χρόνο όπου έπαιξε στον ΑΟΤ Αλίμου.

Κοινή πορεία πλεύσης χάραξε και ο αριστεροπόδαρος μπακ Βασίλης Ιωαννίδης που έχει αγωνιστεί σε Ηλυσιακό, Αχαρναϊκο, Χανιά και Ολυμπιακό Βόλου.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις

Ο ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ακόμη δυο ποδοσφαιριστών. Τη φανέλα της ομάδας μας θα φορούν για τον επόμενο χρόνο ο 28χρονος μέσος, Ηλίας Σταύρου που έχει θητεύσει σε Καλλιθέα,Αθηναϊκό, ΑΟΤ Αλίμου και Ολυμπιακό Βόλου αλλά και ο 25χρονος αριστεροπόδαρος οπισθοφύλακας, Βασίλης Ιωαννίδης που έχει αγωνιστεί σε Γλυφάδα, Ηλυσιακό, ΑΟ Χανιά, Αχαρναϊκό και  Ολυμπιακό Βόλου.