Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Δικαιώθηκε η προσπάθεια στην Άνω Νεάπολη

Published

on

Για τέταρτη φορά ανήλθε  στην Β’ Κατηγορία η Άνω Νεάπολη , από την οποία τελευταία είχε υποβιβαστεί την περίοδο 2011-12.

«Αυτή τη φορά θα προσπαθήσουμε να μην γίνουμε ασανσέρ όπως τα προηγούμενα χρόνια και να σταθεροποιηθούμε στη Β’ » δήλωσε ο ηγέτης του συλλόγου Παναγιώτης Μωραΐτης ο οποίος αναφερόμενος στην μεγάλη φετινή επιτυχία δήλωσε:

« Ήταν μια δικαίωση αυτή η προσπάθεια για όλους μας . Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μας . Τον Χρήστο Κυρίο που ήταν μέχρι την 12η αγωνιστική κοντά μας , αλλά για επαγγελματικούς λόγους δεν μπορούσε να συνεχίσει. Και φυσικά τον Κώστα Διαμαντόπουλο που είναι πολύ καλός προπονητής και από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μας για την μεγάλη συμβολή τους  και την αγάπη τους στην ομάδα . Τέλος ευχαριστώ την οικογένεια μου που με στήριξε  και μου συμπαραστάθηκε. Χωρίς αυτούς δεν ξέρω αν θα μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου .»

Και ο Π.  Μωραΐτης κατέληξε:« Η ομάδα για να προχωρήσει χρειάζεται βοήθεια . Όποιος μπορεί να βοηθήσει με έργα  κι όχι με λόγια είναι ευπρόσδεκτος.»