Connect with us

stoplekto

Δικαιώθηκαν στον Ηρακλή Ελευσίνας με τη σωτηρία

Published

on

Πανηγύρισαν έξαλλα στον Ηρακλή Ελευσίνας  την σωτηρία της ομάδας .

« Ήταν μια μεγάλη προσπάθεια από όλους κανένας δεν πίστευε ότι η ομάδα θα έμενε στην κατηγορία.» δήλωσε ο τεχνικός Μιχάλης Κατσάφαρος και πρόσθεσε:

«Το μόνο που έκανα εγώ ήταν να τους περάσω την φλόγα μου για αυτήν την ομάδα …θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για αυτήν την προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί τους τελευταίους δυο μήνες.»

Από την διοίκηση του συλλόγου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

« Ο πρόεδρος του ΔΣ. του ΠΑΟ Ηρακλής Ελευσίνας Βασίλης Τζαφέρης  θέλει να ευχαριστήσει από τα βάθη της ψυχής του τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή Μιχάλη Κατσάφαρο καθώς και τους προπονητές Κ. Μεϊμάρογλου και Κ. Καρατζά  που κάθισαν φέτος στον πάγκο της ομάδας . Εκτός από ένα «υποτιθέμενο προπονητή τον Κ. Μπότση για το μεγάλο δώρο που  μου έκαναν με την παραμονή της ομάδας μας, όταν κανείς δεν πίστευε σε αυτή με τη λήξη του πρώτου γύρου.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ και τους εκπροσώπους μας στο ΔΣ των Ακαδημιών Ηρακλή με την σχολή Ολυμπιακού Πειραιώς της Δυτικής Αττικής , αλλά ιδιαιτέρως ευχαριστώ τις κυρίες Λ. Τσέργη και Μ. Ανδρακάτου που συνεχώς ήταν δίπλα μου .

Ευχαριστώ όλο το  ΔΣ. της ΕΠΣΔΑ για την άψογη διοργάνωση  όλων των πρωταθλημάτων και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Μιχάλη Τζανόπουλο και θέλω να ενημερώσω άπαντες ότι τέτοια Ένωση πρότυπο δεν υπάρχει στην Ελλάδα .

Θέλω όμως να υπενθυμίσω και κάτι προς όλους τους παράγοντες των ομάδων ότι στο ποδόσφαιρο όλα κυλούν  πίσω από τις λέξεις ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ .

Αφιερώνω την παραμονή της ομάδας στους λίγους δυστυχώς, αλλά ηρωικούς φιλάθλους που αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα αλλά και σε όλους εκείνους που από το πρωί έως το βράδυ  με έβριζαν στα διάφορα καφενεία της Ελευσίνας .

Τώρα ξεκουραστώ και θα ηρεμήσω και ύστερα θα αποφασίσω για όλα τα άλλα και αφού πλέον έχω κερδίσει και την προσωπική μου μάχη με ένα σοβαρό θέμα της υγείας μου.

Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου καλό καλοκαίρι»