Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Διευκρινιστική ανακοίνωση από Ατλαντίδα

Published

on

Με αφορμή τα όσα έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Άνοιξης, η διοίκηση της Ατλαντίδας εξέδωσε ανακοίνωση, με συναινετικό χαρακτήρα, στην οποία αναφέρονται τα εξής: Αναφερόμενοι στα γεγονότα που είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με το επεισόδιο που δημιουργήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα της ομάδας μας το Σάββατο 6/12 στο γήπεδο της Άνοιξης, μεταξύ των ανθρώπων της Ατλαντίδας και του ΠΑΣ Ωρωπού θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής :

Η ομάδα μας έφτασε στις 13:45 στο γήπεδο για τον αγώνα απέναντι στην Άνοιξη ο οποίος ήταν παραγραμματισμένος για τις 15:00, την ώρα εκείνη βρίσκονταν σε εξέλιξη ο αγώνας υποδομών Άνοιξη-Ωρωπός. Στις 14:20 ο αγώνας δεν είχε ακόμη ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα να μην έχουν αδειάσει τα αποδυτήρια φιλοξενουμένων και τους ποδοσφαιριστές μας να μην μπορούν να αλλάξουν για τον αγώνα.

Την στιγμή εκείνη, με υπόδειξη &ι φροντίδα της γηπεδούχου ομάδας, τα πράγματα των αθλητών του Ωρωπού, τοποθετήθηκαν σε χώρο έξω από τα αποδυτήρια ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν οι αθλητές μας. Μετά το τέλος του αγώνα, οι άνθρωποι του Ωρωπού διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός εισβάλοντας ωρυόμενοι στα αποδυτήρια, βρίζοντας τα «θεία» προπονητών και ποδοσφαιριστών νομίζοντας ότι αυτοί έβγαλαν έξω τα πράγματα των παιδιών του Ωρωπού. Τα χειρότερα αποφευχθήκαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και τις εξηγήσεις από τους ανθρώπους του ΑΟ Άνοιξη και το γεγονός έληξε. Θεωρούμε ότι κακώς το γεγονός πήρε τέτοιες διαστάσεις, με την ομάδα του Ωρωπού έχουμε άριστες σχέσεις και είχαμε άριστη φιλοξενία στον μεταξύ μας αγώνα.

Ενδεχομένως με καλύτερο προγραμματισμό στις ώρες διεξαγωγής των αγώνων στο μέλλον, θα αποφύγουμε παρόμοια γεγονότα που σε καμία περίπτωση δεν τιμούν το ποδόσφαιρο.