Connect with us

stoplekto

Διεκόπη στο 80’ το Νίκη Ρέντη- Θύελλα Μοσχάτου

Published

on

Δεν έληξε ποτέ η συνάντηση της Νίκης Ρέντη με τη Θύελλα Μοσχάτου σε ένα αρκετά επεισοδιακό παιχνίδι. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνος που έγραψε ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου στο 47’ αποβλήθηκε ο Τσελίκας(2η κίτρινη) και στο 48’ ο εκπρόσωπος της Νίκης Ρέντη Απόστολος Τσιρογιάννης για έντονη διαμαρτυρία. Στο 78’ απέβαλε με 2η κίτρινη τον Κωνσταντάκο για αντιαθλητική συμπεριφορά. Στη συνέχεια γράφει ο διαιτητής ότι στο 80’ ο αποβληθής Κωνσταντάκος καθώς αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο και έφτασε στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων, απευθύνθηκε στον Απόστολο Τσιρογιάννη λέγοντάς του: « Σας γα…. όλους και θα γα… και το 6 μόλις βγούμε έξω». Οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια όπως γράφει το φύλλο αγώνος, ενώ στον διαπληκτισμό συμμετείχε και ο Βασίλης Τσιρογιάννης που έφυγε από τον πάγκο και ο διαιτητής αναφέρει πως γρονθοκόπησε τον Κωνσταντάκο. Εκείνη την ώρα ταυτόχρονα πήδηξαν από τα κάγκελα δυο φίλαθλοι, ο ένας με διακριτικά της Νίκης Ρέντη και κατευθήνθηκαν απειλητικά στον Κωνσταντάκο. Ως αποτέλεσμα των παραπάνω ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα, με τους ανθρώπους της Νίκης Ρέντη να αμφισβητούν τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος, ισχυριζόμενοι ότι κανένας φίλαθλος δεν εισήλθε στον αγωνιστικό χώρo, καθώς επίσης ότι και ο Βασίλης  Τσιρογιάννης δεν γρονθοκόπησε τον Κωνσταντάκο, αλλά πήγε για να βοηθήσει να ηρεμήσει η κατάσταση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί 2-0 με δυο γκολ του Οσμανάι(12’, 25’) και η Θύελλα είχε γυρίσει το ματς με γκολ των Παππά Γ.(29’), Βερεσόγλου(45’) και Λιανάι(61’ αυτογκόλ).

Πλέον την τύχη για την έκβαση του αγώνα έχει η ΕΠΣ Πειραιά….

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Ζήλο, Τσελίκας, Μάζης, Φράγκος, Μακρής, Λιανάι, Δημητρόπουλος, Τσιρογιάννης(67’ Κύτσαλης), Οσμανάι(74’ Ανδρέου), Κορώνης, Παπαδόπουλος.  

ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Γερογιάννης, Μάρλος, Σκοπελίτης, Βερεσόγλου, Χουλιάρας, Λεμονής, Βαρούνης, Κούτρης, Παππάς Ν., Κωνσταντάκος, Παππάς Γ..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply