Connect with us

stoplekto

Διεκόπη στο 77’ το Ηρακλής Νίκαιας- ΑΕ Χατζηκυριακείου(3-1)

Published

on

«Καίει» το φύλλο αγώνος τους φιλοξενούμενους, που ουσιαστικά αποχαιρετούν την Κατηγορία

 Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή Νίκαιας και την ΑΕ Χατζηκυριακείου, η οποία διακόπηκε στο 77’ και ενώ το σκορ ήταν 3-1.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο διαιτητής Αλατσάκης στο φύλλο αγώνος: « Στο 76’ του  αγώνα απέβαλα με δεύτερη κίτρινη τον Τσαλατσάνη των φιλοξενούμενων, καθώς  κατά την αντικατάστασή του ενώ αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο μου είπε: « Θα δεις πότε θα ξανασφυρίξεις εσύ». Στην ίδια φάση στο 77’ ο παίκτης του Χατζηκυριακείου Μαστοράκης με πλησίασε και με το σώμα του με έσπρωχνε παρατεταμένα με αποτέλεσμα να κάνω τρία βήματα πίσω. Στη συνέχεια  σήκωσε τα χέρια του με πρόθεση να με πιάσει από το πρόσωπο, πράγμα που δεν έκανε. Ταυτόχρονα μου είπε « Τι κάνεις ρε; Γιατί τον έβγαλες ρε; Εσύ το γ….. μ…..». Σε αυτό το σημείο κάλεσα τους βοηθούς μου να έρθουν κοντά μου  και διέκοψα προσωρινά το παιχνίδι. Ενημέρωσα τις ομάδες να αποχωρήσουν εκτός αγωνιστικού χώρου, και όσοι δεν πρέπει να βρίσκονται εντός του, για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Μόλις ενημέρωσα ότι θα αποβληθεί ο Μαστοράκης, έτρεξε κατάπανω μου με πρόθεση να μου επιτεθεί, λέγοντας: « Εμένα θα αποβάλεις ρε; Θα σε γ….», δεν κατάφερε να μου επιτεθεί γιατί μπήκαν άνθρωποι μπροστά του. Έπειτα ο αρχηγός του Χατζηκυριακείου Νάνος, βλέποντας τον β’ βοηθό Αντωνόπουλο να καταγράφει τα γεγονότα χτύπησε το χέρι του με αποτέλεσμα να πέσει το σημειωματάριό του. Μετά από δύο λεπτά ήρθε ο ίδιος στο β’ βοηθό Αντωνόπουλο λέγοντας του «Συγνώμη, δεν το ήθελα πραγματικά, σου ζητάω συγνώμη ειλικρινά».

Σε εκείνο το σημείο ενημέρωσα τις ομάδες ότι θα πάμε στα αποδυτήρια, όπου διέκοψα το παιχνίδι οριστικά, φοβούμενος την σωματική μας ακεραιότητα. Οι κόκκινες κάρτες στους ποδοσφαιρστές του Χατζηκυριακείου Νάνο και Μαστοράκη δεν υποδείχθηκαν στον αγωνιστικό, διότι φοβόμουν για μεγαλύτερη έξαρση της κατάστασης. Μέσα από τα αποδυτήρια ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία προσήλθε σε εύλογο χρονικό διάστημα. Το παιχνίδι διεκόπηκε με σκορ 3-1 υπέρ του Ηρακλη Νίκαιας. Ο α’ βοηθός Μητάκος δεν μπόρεσε να εξέλθει από τα αποδυτήρια, για να πάει στον επόμενο αγώνα που ήταν ορισμένος, διότι υπήρχαν άτομα έξω από τα αποδυτήριά μας χτυπώντας την πόρτα. Η επιτροπή διαιτησίας ενημερώθηκε.

Η ΑΕ Χατζηκυρικείου ήθελε να να αναφέρει γραπτώς στο γεγονός ότι στο εύλογο χρονικό διάστημα που αναφέρει ο διαιτητής κατέφτασε αστυνομική δύναμη  δέκα ατόμων με επικεφαλή τον αρχιφύλακα Δημητρίου Ευάγγελο».

Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό ότι η ΑΕ Χατζηκυριακείου υπέγραψε το φύλλο αγώνος με επιφύλαξη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί μόλις στο 5’, με τον Τσαλατσάνη και ο Ηρακλής είχε γυρίσει το ματς στην επανάληψη με δυο γκολ του Δάππα(56’, 65’) και ένα του  Ντομπρίν(72’).

Οι γηπεδούχοι είχαν και δυο δοκάρια με τους Μπεσδικιάν(25’) και  Αγουρσαλίδη(42’).

Για την τύχη του αγώνα πλέον το λόγο έχει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Πειραιά….

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ιατρόπουλος,  Σαπουνάς, Μπεσδικιάν, Μηνάγιας, Κατσάρας, Λαζόπουλος Μ.(59’ Αγκόλι), Ντομπρίν, Σπυρόπουλος, Χατζηλίας, Δάππας, Αγουρσαλίδης,

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Κούβαρης, Γεωργίου Γ., Μπίντζος, Μπάλιας, Κασελάκης, Κέκος(63’ Πολίτης), Γεωργίου Α., Τσαλατσάνης, Ζάχαρης, Νάνος, Μαστοράκης.