Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Διαμαρτυρία του Αία Παραλίας για τη διαιτησία

Published

on

Απο το σωματείο του ΑΙΑΝΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ λάβαμε μια επιστολή που υπογράφουν ο πρόεδρος Παντελής Βέργο και ο Γενικός Γραμματέας Αντώνιος Κοναξής :: <<Το Δ.Σ του σωματείου μας, παρά την απόφασή του να μην διαμαρτύρεται δημόσια για τον τρόπο άσκησης της διαιτησίας αναγκάζεται να το πράξει μετά τις απαράδεκτες κινήσεις ορισμένων εκπροσώπων της.

Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε στον αγώνα της 8/11 με την ΑΕ Ζεφυρίου και την διαιτησία του κ.Κορδολαίμη που επέτρεψε ένα σκληρό παιχνίδι, που οδήγησε σε προπηλακισμούς μεταξύ των παικτών και αποβολές συνεπικουρούμενη απο τον επόπτη Μουγιακάκο που ακύρωσε στον 87′ καθαρό γκόλ της ομάδος μας, αλοιώνοντας το αποτέλεσμα του αγώνα. Για να έρθουμε στο αγώνα με την ομάδα του Κριού στις 15/11 όπου ο κ. Σπύρος Σταθόπουλος έμεινε απαθής τόσο στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων όσο και στις ανεπανάληπτες υποδείξεις του β΄ βοηθού κ.Οικονόμου, που δεν κατελόγισε δυο εμφανέστατα οφσάινντ, με αποτέλεσμα να δεχτεί η ομάδα μας ανύπαρκτα τέρματα.

Μας λυπεί το γεγονός ότι αναγκαζόμαστε στην 7η αγωνιστική να ακολουθήσουμε το παράδειγμα φίλων σωματείων που απο τις πρώτες αγωνιστικές αναφέρθηκαν σε λάθη και παραλείψεις διαιτητών. Θεωρώντας ότι το ζήτημα αυτό αφορά την μειονότητα των διαιτητών και κυρίως των βοηθών και με δεδομένη την πάγια θέση μας για δίκαιους αγώνες. Απαιτούμε από όλους το αυτονόητο την ίση μεταχείρηση και όχι την εύνοιά τους>>

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply