Connect with us

stoplekto

Διαμαρτυρία Ελευσινιακού στην ΕΠΣΔΑ για τη διαιτησία

Το κείμενο της επιστολής του Ελευσινιακού.

Published

on

Παράσταση διαμαρτυρίας στην ΕΠΣΔΑ πραγματοποίησε ο Ελευσινιακός για τη διαιτησία στον αγώνα του με τον Πανελευσινιακό. Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής προς την ΕΠΣΔΑ έχει ως εξής:

Την Κυριακή 9/10/2011 στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Πανελευσινιακου–Ελευσινιακου σε ένα πολύ ωραίο κλίμα στο όποιο συνέβαλαν και οι δυο διοικήσεις γι αυτο.

Στο γηπεδο συγκεντρωθηκε αρκετος κοσμος και σε αυτο συνεβαλε και η νεα ομαδα του Ελευσινιακου.

Σε αυτο το παιχνιδι η ομαδα μας αδικηθηκε σε δυο φασεις καθοριστικες για την εξελιξη του παιχνιδιου.

Συγκεκριμενα στο 56 λεπτο του παιχνιδιου και ενω το σκορ ηταν 1-0 υπερ του Πανελευσινιακου ο ποδοσφαιριστης μας Βουκα πλασαρει στην κενη εστια και ο ποδοσφαιριστης του Πανελευσινιακου Ευαγγελου ανακοπτει την πορεια της μπαλλας λιγο πριν την γραμμη χρησιμοποιωντας και το δεξι του χερι.

Προς εκπληξη ολων ο διαιτητης της αναμετρησης αντι ν αποβαλλει τον ποδοσφαιριστη της γηπεδουχου ομαδας και να καταλογισει την εσχατη των ποινων διεταξε την

συνεχιση του αγωνα.

Σαν να μην εφτανε αυτο στο 65 λεπτο του αγωνα σε φαουλ που ειχε κερδισει η ομαδα μας αναιτια αποβαλλει τον ποδοσφαιριστη μας και ενω αυτος ηταν ακομη κατω με απ ευθειας κοκιννη καρτα διοτι εβρισε!!!!!!!!!!!!

Η εξελιξη του αγωνα μετα οπως καταλαβαινετε για την ομαδα μας δεν ειχε καμμια σημασια.

Εδω ομως θα θελαμε να πουμε οτι ακομη και εαν εβρισε στο πρωτο ημιχρονο ο Διαιτητης της αναμετρησης γιατι δεν συγκινηθηκε οταν ο Ανδρεαδης ποδοσφαιριστης του Πανελευσινιακου περιελουζε με απρεπεις και αρκετους χαρακτηρισμους τον εποπτη κ.Παστρωμα σε δυο περιπτωσεις και ενω ο διαιτητης ειδικα στην μια ηταν μολις 2 μετρα απο το συμβαν???

Οι φωνες του Ανδρεαδη εφτασαν μεχρι την πλατεια Ηρωων της πολης.

Στο 90 λεπτο επισης του αγωνα χωρις βεβαια αυτο να καθοριζει την εξελιξη του διοτι ειχε εκ των προτερων καθοριστει ο διαιτητης χαριζει την δευτερη κιτρινη καρτα στον ποδοσφαιριστη RAED του Πανελευσινιακου που ανεκοψε την πορεια της μπαλλας με το χερι.

 

Εμεις ειμαστε μια νεα ομαδα που εχουμε εμπιστοσυνη στους διαιτητες της Ενωσης μας και θεωρουμε οτι απλα ηταν λαθη της στιγμης.Απλα θελουμε ολοι οι αγωνες μας

να εχουν μια διαιτησια πενηντα–πενηντα.

Ο Πανελευσινιακος που ειναι η μεγαλυτερη ομαδα της πολης αλλα και της ΕΠΣΔΑ θεωρουμε οτι δεν εχει την αναγκη καμμιας διαιτητικης προστασιας.

Κλεινοντας θελουμε να ευχαριστησουμε την διοικηση του Πανελευσινιακου για την φιλοξενια την οποια και εμεις θα ανταποδώσουμε με τον καλυτερο δυνατο τροπο στον δευτερο γυρο

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply