Connect with us

stoplekto

Διαθέσιμα και δωρεάν τα Windows 10 στις 29 Ιουλίου

Published

on

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα ότι η επίσημη διαθεσιμότητα των επερχόμενων Windows 10 θα ξεκινήσει στις 29 Ιουλίου, δηλαδή σε κάτι λιγότερο από 2 μήνες.

 

Τα Windows 10 θα φέρουν universal apps, Cortana,Microsoft Edge browser που αντικαθιστά Internet Explorer, Office 2016, ενσωματωμένο Xbox Live app και νέα multimedia apps, μεταξύ άλλων.

 

Επιπλέον, τα ανανεωμένα Windows 10 θα έχουν καλύτερο Windows Store, Windows Hello login, continuum feature για αλλάζετε μεταξύ tablet και PC interfaces στα convertibles.

 

Τα Windows 10 όπως είπαμε θα έρθουν 29 Ιουλίου και θα είναι δωρεάν για όσους έχουν συσκευές με Windows 7 και Windows 8.1.

 

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν και αυτοί που θα θέλουν να αγοράσουν τα αντίγραφα. Η Microsoft μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει επίσημες τιμές για τις διαφορετικές εκδόσεις, αλλά διέρρευσαν από online κατάστημα.

 

Το Newegg δημοσίευσε τις τιμές, στη συνέχεια τις αφαίρεσε, αλλά υπάρχουν τα screenshots που δείχνουν ότι τα Windows 10 Home κοστίζουν 109 δολάρια και τα Windows 10 Professional 149 δολάρια.

ΠΗΓΗ: techblog.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply