Connect with us

6ος Όμιλος

Διαγόρας-Ιάλυσος 2-1

Published

on

Ο Διαγόρας ήταν ο νικητής του μεγάλου ντέρμπι αφού επικράτησε με 2-0 του Ιάλυσου.

Οι κυανέρυθροι με δυο γκολ στο α’ ημίχρονο πήραν τη νίκη και ουσιαστικά έκλεισαν ιδανικά τις υποχρεώσεις για τα εντός έδρας ματς. Από την άλλη, ο Ιάλυσος πάλεψε το ματς και είχε τις στιγμές του να ισοφαρίσει όμως δεν το έπραξε.

Στο 13′ σημειώθηκε η πρώτη καλή φάση όταν το σουτ του Γεωργίου πέρασε μόλις άουτ. Στο 22′ έγινε το 1-0, όταν ο Γεωργίου βρήκε με κάθετη πάσα τον Σερτζίνιο και ο τελευταίος με σουτ έκανε το 1-0. Στο 22′ ο Ιάλυσος θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει όμως ο Μήτκας με τάκλιν απέτρεψε από τον Μανθάνο την επίτευξη τέρματος. Στο 24′ ο Διαγόρας κέρδισε πέναλτι καθώς ο Γιόνδης έπεσε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Τσούπρου με το διαιτητή Παπαβασιλείου να καταλογίζει την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Γιόνδης κάνοντας το 2-0, όμως οι φιλοξενούμενοι θεωρούν ότι ο έμπειρος επιθετικός στην αρχήγ της φάσης έκανε χέρι.Στο 33′ το ψηλοκρεμαστό σουτ του Δελαπόρτα πέρασε λίγο άουτ, με τον Ιάλυσο στο 43′ να χάνει καλή ευκαιρία όταν η κεφαλιά του Τσούπρου απομακρύνθηκε από το Βελλίνη πάνω στη γραμμή.

Στο 67′ το σουτ του Μανθάνο πέρασε μόλις άουτ.

Στο 90′ ο Στεφανάκος έδιωξε δύσκολα το καταπληκτικό φάουλ του Σταθάκη σε κόρνερ, και στην εξέλιξη της φάσης ο Μαντίκος με διαγώνιο σουτ έκανε το τελικό 2-1.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Μήτκας, Μεντής, Προβατίδης, Πέεφ, Γεωργίου (90+1 Ρουνιτς0, Σερτζίνιο (70′ Χειμωνέτος), Γιόνδης, Κιοσέογλου, Βελλίνης (85′ Τσαγκάρης), Καρπαθάκης

ΙΑΛΥΣΟΣ (Σάκης Τερζής): Aνδρούτσος, Τσούπρος, Σταθάκης, Κόλλα, Σταυλάς (63′ Παφιάκης), Δήμας, Ρεκλείτης, Δελαπόρτας (46′ Βλάχος), Μπεγκλετζής (84′ Μαντίκος), Φαβάλι, Μανθάνο (73′ Σπάρταλης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply