Connect with us

6ος Όμιλος

Διαγορας-Ασπροπυργος 0-0

Published

on

Tην ευκαιρία να μειώσει την απόσταση του από την κορυφή της βαθμολογίας, έχασε ο Διαγόρας.Ο Ιστορικός, αναδείχθηκε ισόπαλος με 0 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο κόντρα στον Πανασπροπυργιακό και έτσι δεν εκμεταλλεύτηκε την απώλεια βαθμών της Προοδευτικής που αναδείχθηκε επίσης ισόπαλη με 0 – 0 κόντρα στο Λουτράκι.

Το ματς

Ο Διαγόρας ήλεγχε πλήρως τον ρυθμό στο πρώτο μέρος, πίεζε στο μισό ουσιαστικά γήπεδο τους φιλοξενούμενους, δημιούργησε κάποιες φάσεις ωστόσο υστέρησε σημαντικά στην τελική προσπάθεια. Στο 7′ η κεφαλιά του Ούγκο δεν ανησύχησε τον Διαμαντή ενώ στο 12′ ο Ατματζίδης απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά η μπάλα κατέληξε πολύ έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Στεφανάκου. Στο 27′, ο Ούγκο έκανε το σούτ από μακριά αλλά δε βρήκε το στόχο και στο 33′ ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση σε δυνατό σούτ του Παυλίδη από μέση απόσταση. Οι του Ασπρόπυργου έπαιζαν “καταστροφικό” ποδόσφαιρο, αμύνονταν μαζικά και δεν επέτρεψαν μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους να παραβιαστεί η εστία τους.

Στην επανάληψη, μπορεί ο Διαγόρας να είχε και πάλι την πλήρη υπεροχή ωστόσο δεν δημιούργησε τόσες πολλές φάσεις όσες στο πρώτο μέρος. Στο 56′ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτυ σε τράβηγμα του Προβατίδη στον Ατματζίδη με τον διαιτητή Μπαλάσα να δείχνει “παίζεται” και στο 59′ ο πορτιέρο του Ασπρόπυργου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου. Όσο περνούσε ο χρόνος, τόσο “βάραιναν” τα πόδια των ποδοσφαιριστών του “γηραιού”, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν έξυπνα, στα εναπομείναντα λεπτά δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά καθόλου από τους γηπεδούχους, με τον Διαγόρα να χάνει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή, μετά την ισοπαλία της Προοδευτικής με το Λουτράκι.

Ο κορυφαίος

Ο Ηλίας Διαμαντής ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης.Ο 31χρονος πορτιέρο των φιλοξενούμενων, πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις και ουσιαστικά χάρισε μόνος του τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

Διαγόρας (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Ρούνιτς, Προβατίδης, Ευαγγελιδάκης, Λάμπρου ( 90+Καρπαθάκης), Βελέτης, Παυλίδης, Βελλίνης (68′ Παναγιωτίδης), Γεωργίου (86′ Κιοσέογλου), Ούγκο (77′ Μπουρλάκου), Σουάνης

Πανασπροπυργιακός (Νίκος Κωτσοβός): Διαμαντής, Χουστουλάκης, Νικολάου, Στρατάκης, Σταγάκης, Μπρέμλος (83′ Ζωγράφος), Σιδηρόπουλος (65′ Παναγόπουλος), Νάκας, Μάγγος, Χαϊκάλης (91′ Καραγιάννης), Ατματζίδης (93; Λώλος)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply