Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Διάφορα από τη Γ.Σ. της ΕΠΣΠ (φωτο)

Published

on

***Με την νέα του θέση σαν αναπληρωτής πρόεδρος του ΣΕΦ έδωσε το παρών  ο Ανδρέας Στρατής επί σειρά ετών παράγοντας του Πειραϊκού ποδοσφαίρου και του ΑΟ Αγίου Δημητρίου που μίλησε στη Συνέλευση.

***Παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμούς ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού ΣΦΠ Γιάννης Πολυκανδριώτης, ο πρώην ταμίας  της ΕΠΣΠ και μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής της ΕΠΟ Χρήστος Στούκας, η αναπληρωτής γραμματέας του τμήματος Αθλητισμού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ίριδα Νίκου- Μωυσιάδη , ο δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και πρόεδρος του Ατρομήτου Πειραιά Χρήστος Σδρένιας, ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Νίκος Σιδηρόπουλος, ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΣΠ Χρήστος Μπουλές.

  • Γραμματείς της Γ.Σ εκλέχτηκαν οι Τάκης Πικραμένος( Δόξα Πειραιά ) και Βασίλης Τσιτούρας( Αστέρα Νίκαιας).
  • Στο τέλος της συνέλευσης έγινε κλήρωση τριών τάμπλετ , τα οποία κέρδισαν τα σωματεία Ολυμπιακός Περάματος, ΑΕ Χατζηκυριακείου και Ειρήνη 2005. Τα δύο πρώτα δόθηκαν  από …σπόντα , αφού η Ένωση Καμινίων και Φοίνικας Αγίας Σοφίας δεν παραβρέθηκαν στην Γ.Σ.
  • Διαγράφηκαν από τα μητρώα της ΕΠΣΠ τα σωματεία Σαρωνικός ( είχε δημιουργηθεί τεχνικό θέμα, με την ονομασία  ) και Ελευθερία Μοσχάτου( απορροφήθηκε από την ΑΕ Μοσχάτου .
  • Στην δύναμη της ΕΠΣΠ ανήκει και ο ΑΟ Χατζηκυριακείου Ποσειδών που παραβρέθηκε στη Συνέλευση και ο Α.Σ. Νέου Φαλήρου που  έχει επαναδραστηριοποιηθεί και θα δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας
  • Η βραδιά ολοκληρώθηκε με πλούσιο μπουφέ  και ποτά για τους  εκπρόσωπους  των σωματείων, και τους καλεσμένους.