Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διάνα Ηλιούπολης-Πετράλωνα 3-1

Published

on

Η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής στην Κυψέλη κόντρα στην Αθηναϊδα έδωσε αυτοπεποίθηση στη Διάνα Ηλιούπολης η οποία πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα με τα Πετράλωνα επικρατώντας με 3-1.

Το συγκρότημα του Άκη Μιχαηλίδη κάνοντας ένα από τα καλύτερα α’ ημίχρονα πήρε τη νίκη αφού με τη λήξη των πρώτων 45′ λεπτών το σκορ ήδη βρίσκονταν στο 3-0.

Από την άλλη, τα Πετράλωνα μετά την ήττα που είχαν γνωρίσει από τα Σούρμενα, ήταν η σειρά να γνωρίσουν, μετά από πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές, το δεύτερο αρνητικό αποτέλεσμα χάνοντας την ευκαιρία να περάσουν στην κορυφή μετά την ήττα του Άρη στο Χαϊδάρι.

Στο 20′ ο Σούλας έκανε το 1-0, με τον Ντζαβίδα στο 32′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδα ςτου.

Στο 38′ ο Καλουδιώτης είδε το όνομα του να αναγράφεται στον πίνακα των σκόρερ κάνοντας το 3-0, με τον Μπερτσιά στο 57′ με πέναλτι να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Τα Πετράλωνα ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γεωργοπουλου στο 67′ με δεύτερη κίτρινη.

ΔΙΑΝΑ (Ακης Μιχαηλίδης) Κόρρας, Πανίδης, Λουτσάι, Τζιβελέκης, Νίκολι, Καλουδιώτης, Σούλας (90′ Μπουραζάς), Αναστασίου (89′ Ζουμπουνέλης), Ντζαβίδας, Παριανός (72′ Μπαλαφούτης Α.), Καλλέργης.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος) Δωριάδης, Βελλής (57′ Κυριακάκης), Μιχαηλίδης (46′ Σαλαπάτας (89′ λ.τρ. Καραβάς)), Γεωργόπουλος, Χρόνης, Κουντού Μπερτσιάς, Αποστόλου (75 Καρούμπαλης), Καριατλής, Μινάι, Κατσούλης.