Connect with us

6ος Όμιλος

Δηλώσεις Ταφα-Βοιδονικόλα για Εθνικό

Published

on

H προετοιμασία του Κερατσινίου για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής με τον Εθνικό, στο “Ελ Πάσο” ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

Θεραπεία έκανε ο Πασαλίδης που υποφέρει από διάστρεμμα, ενώ Μπατής και Διάκος, που είχαν ενοχλήσεις έδωσαν κανονικά το παρών στην προπόνηση και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους, όπως και ο Ντούλιας.

Για την αναμέτρηση με τον Εθνικό μίλησαν στο Apo Keratsini, ο Πέτρος Βοιδονικόλας και ο Αγγελος Τάφας.

tafas2 DSC_0143
Πέτρος Βοιδονικόλας

Μένουν δύο στροφές για το τέλος και εμείς σαφέστατα είμαστε ικανοποιημένοι που καταφέραμε να σωθούμε και μάλιστα δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Από κει και πέρα, όμως, τίποτα δεν τελείωσε και δεν παρατάμε τίποτα. Εχουμε δείξει ποίοι είμαστε και μέχρι το τέλος θα έχουμε την ένταση που πρέπει. Σαφέστατα, έχουμε προβλήματα όπως του Λόνι και του Χριστόφορου ,αλλά σε όλη αυτή την πορεία έχουμε δείξει ότι όλα τα παιδιά είναι έτοιμα να προσφέρουν.

Αγγελος Τάφας

“Καταφέραμε να σωθούμε και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Στο διάστημα που είμαι στην ομάδα δουλέψαμε πολύ, βγάλαμε πάθος και καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας για τον οποίο παλεύαμε από την αρχή της σεζόν. Οπως έχουμε πεί όμως και στα αποδυτήρια δεν θα χαλαρώσουμε και μέχρι τέλος θα παίξουμε για τη νίκη στα παιχνίδια που απομένουν

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply