Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δηλώσεις Αγίου Ιεροθέου για τη νίκη με τον Χαραυγιακό

Published

on

Το Σάββατο ο Άγιος Ιερόθεος πέτυχε πολύτιμη νίκη με 2-0 κόντρα στον Χαραυγιακό και πλησίασε την ομάδα της Ηλιούπολης στον πόντο. Αμέσως μετά το παιχνίδι ο προπονητής των κιτρινόμαυρων, Ισίδωρος Σταυριανός, και ο φροντιστής της του συλόγου, Θέμης Τζέμης, μίλησαν Stoplekto για την έκβαση του παιχνιδιού αλλά και τον σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού τεχνικού: ”Είχαμε δύο αντιπάλους σήμερα. Την κούραση του Κυπέλλου και τον αντίπαλο του σημερινού αγώνα. Πήραμε μια δίκαιη νίκη παρά το γεγονός ότι δεχτήκαμε πίεση από το 75-80 και μετά. Ήταν λογικό γιατί μας βγήκε η κούραση από το παιχνίδι της Τετάρτης. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Η συνέχεια θα είναι ίδια για εμάς αλλά το κάθε παιχνίδι ξεχωριστό. Βελτιωνόμαστε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Όσο για τη διαιτησία που με ρωτήσατε, το δεύτερο πέναλτι πιστεύω πως ήταν αλλά δεν θεωρώ ότι γίνεται κάτι εσκεμμένα. Σας ευχαριστώ.”

Επίσης το δεξί χέρι του κ. Σταυριανού, ο Θέμης Τζέμης, ανέφερε χαρακτηριστικά: ”Θέλω και εγώ να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη σημερινή νίκη αλλά και στον προπονητή. Αρχίζουμε σιγά σιγά να μεγαλώνουμε. Όλα στο σύλλογο λειτουργούν υποδειγματικά και οργανωμένα χάρις τις τεράστιες προσπάθειες του ΔΣ μας που δίνουν και την ψυχή τους για να μην μας λείψει τίποτα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας.”

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply