Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δεύτερη απώλεια για το Αιγάλεω, 1-1 με την Αγία Ελεούσα

Published

on

Δυο όψεις παρουσίασε το Αιγάλεω στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αγία Ελεούσα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, με αποτέλεσμα να μείνει στο ισόπαλο 1-1, γνωρίζοντας την δεύτερη του απώλεια στο πρωτάθλημα μετά το ματς με την Δόξα Βύρωνος (0-0). Το Σίτι που αναμετρήθηκε στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας εξαιτίας της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στο συγκρότημα από την Αγία Βαρβάρα, δεν κατάφερε να πείσει με την παρουσία του κυρίως στο α’ μερος αφού δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε με αποτέλεσμα να το πληρώσει. Από την άλλη, το συγκρότημα του Κώστα Μιχάλη αφού βελτιώθηκε στην επανάληψη κατάφερε να ισορροπήσει το ματς ενώ εαν ήταν πιο τυχερό στο τέλος θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη.

Στο α’ μέρος μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδ και εκείνη ήταν το Αιγάλεω με το συγκρότημα του Γιώργου Σουρλή να δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες με κύριους εκφραστές τους Μεχμέτογλου, Κοκκιναρά και Σταύρου οι οποίες ωστόσο δεν βρήκαν στόχο. Η πίεση του Αιγάλεω μετουσιώθηκε σε γκολ στο 33′ όταν ο Παπουτσής σέντραρε και ο Μεχμέτογλου που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας με ωραίο σουτ έγραψε το 1-0. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του α’ μέρους, το Σίτι είχε τις ευκαιρίες για να τελειώσει το ματς όμως δεν το έκανε με αποτέλεσμα, η Αγία Ελεούσα να μπει στην επανάληψη με στόχο να διεκδικήσει το ματς. Αφού μάλιστα το Αιγάλω δεν μπόρεσε να περύχει και δεύτερο τέρμα, οι παίκτες του Κώστα Μιχάλη εκμεταλλεύτηκαν την καθύζηση των φιλοξενούμενων. Η ισοφάριση ήρθε στο 72′ όταν ο Αλέχανδρος Ρούσσος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Τριανταφύλλου ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο τέλος το Αιγάλεω πίεσε, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα χάνοντας σημαντική ευκαιρία με τον Ρούσσο για να πάρουν το ματς.

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ (Κώστας Μιχάλης): Ζούκας, Μωυσιάδης (46′ Μιχελής), Βατίστας, Πλακάς, Καζάλας, Τσολάλογλου, Κλωνάρης, Πολυκρέτης, Λαναράς, Ρούσσος, Χρυσούλης (46′ Κακκαβάς)

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Σουρλής): Τριανταφυλλου, Ναυπλιώτης, Τζαφεράκος, Μηλιώνης, Παπουτσής, Φουκαράς, Σταύρου, Κοντιζάς (77′ Πλατανίτης), Κοκκιναράς, Μεχμέτογλου, Λοϊζίδης (69′ Τσαρκάνι).