Connect with us

stoplekto

Δεν τα κατάφερε το Κερατσίνι …..

Published

on

Την μεγάλη του ευκαιρία να περάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος έχασε το Κερατσίνι που αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Ελπίδα Σκουτάρεως στις Σέρρες.

Οι ροσσονέρι δεν εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 33’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του γκολκίπερ Νικολούδη που βγήκε εκτός περιοχής και ανέτρεψε τον Ψυχογιό που έμπαινε μόνος του στην αντεπίθεση . Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο αναπληρωματικός πορτιέρο Καστανιώτης ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στο 44’ . Υπέστη μερική ρήξη  χιαστού και έκανε ένεση για να συνεχίσει .

Όχι μόνο τα κατάφερε αλλά απέκρουσε και τα τρία πέναλτι που εκτέλεσαν οι παίκτες του Κερατσινίου ( Ψυχογιός, Φούντας, Νταουτάι) .

Οι παίκτες του Βασίλη Σπάθα  αδικούνται από το αποτέλεσμα αφού είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα , έχασαν ευκαιρίες , απέναντι σε μια ομάδα που πάλευε για να φτάσει το παιχνίδι στα πέναλτι . Παρ’ όλα αυτά η Ελπίδα  κατάφερε να προηγηθεί στο 109’ αλλά το Κερατσίνι βρήκε τη δύναμη μέσα στο επόμενο πεντάλεπτο να ισοφαρίσει.

Μπορεί η ομάδα να μην κατάφερε να προκριθεί αλλά αξίζει τον σεβασμό όλων . Η πορεία ήταν υπέροχη