Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δεν σταματούν πουθενά οι Άγιοι Ανάργυροι που βρίσκονται “αγκαλιά” με τον τίτλο

Published

on

Πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκονται οι Άγιοι Ανάργυροι αφού σήμερα το απόγευμα “απέδρασαν” με το διπλό από το γήπεδο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” επικρατώντας με 0-1 του Μικρασιατικού διατηρώντας το +5 από την Αγία Παρασκευή.

Πλέον στα ματς που απομένουν για να κατακτήσουν οι Άγιοι στο πρωτάθλημα χρειάζονται μια νίκη είτε στον αγώνα με τη Δόξα είτε στην έδρα της Αγιας Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, εφόσον το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού κερδίσει την άλλη αγωνιστική την “κυανή θεα” θα στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής. Εφόσον οι Άγιοι έρθουν ισόπαλοι και η Αγία Παρασκευή κερδίσει τότε η διαφορά πηγαίνει στους τρεις βαθμού.

Αυτό σημαίνει ότι για να κόψει πρώτη το νήμα η Άγια Παρασκευή πρέπει να κερδίσει μια διαφορά τέσσερα γκολ την Ένωση.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, οι κυανέρυροι πήραν μια επαγγελματική νίκη έχοντας καλές στιγμές.

Στο α’ μέρος οι φάσεις ήταν περιορισμένες με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 7′ όταν ο Καρατζάς έκανε τη σέντρα όμως η κεφαλιά του Πετρίτση κατέληξε στην αγκαλιά του Χανιώτη. Στο 30′ το σουτ ου Μαρίνου μετά την πάσα του Νταουτάι βρήκε σε ετοιμότητα τον Γαληνάκη που μπλόκαρε, ενώ το σουτ του Κετσετζόγλου 4′ αργότερα από την πάσα του Μαντίκου πέρασε μολις άουτ.

Στο 40′ οι ισορροπίες άλλαξαν, όταν μετά από λάθος εκτίμηση του Μάργα όπου η μπάλα πέρασε από πάνω του, ο Νταουτάι έγινε κάτοχος της μπάλας και μπήκε μέσα στην περιοχή όπου ανατράπηκε από τον Γουσούλη και ο Γκάμαρης χωρίς δεύτερη σκέψη έδειξε την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Αλιμπάς ο οποίος ευστόχησε γράφοντας το 0-1.

Στο β’ μερος ο Μικρασιατικός προσπάθησε να μπει δυνατά χωρίς να τα καταφέρει, με τους Αγιους να απειλούν στο 59′ όμως το σουτ του Νταουτάι πέρασε άουτ.

Στο 77′ ο Γαληνάκης απέκρουσε χωρίς δυσκολία το καλοχτυπημένο φάουλ του Αλιμπά.

Στο 84′ οι Άγιοι είχαν την ευκαρία να… κλειδώσουν το ματς όμως το σουτ του Καμαρινόπουλου τράνταξε το δοκάρι της εστίας του Γαλανάκη, ενώ στην επαναφορά ο Κετσετζόγλου έκανε το σουτ όμως ο τερματοφύλακας του Μικρασιατικού έδιωξε ενστικτωδώς.

Στο 84′ το φάουλ του Αντώνη Κολοβού κατέληξε στο τοίχος στην τελευταία φάση του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Άγιοι Ανάργυροι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο αφού ο Γκεμίσης χτύπησε και δέχονταν εκτος γηπέδου τις πρώτες βοήθειες.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Κώστας Σταμπουλίδης) Γαληνάκης, Γκουρνέλος (71′ Βλάχος), Καρατζάς, Μάργας, Κολοβός Η. (83′ Γκεμίσης), Κολοβός Α., Γουσούλης, Τρυφωνίδης (60′ Χαζίσας), Πετρίτσης (46′ λ.τρ. Μακρυγιάννης), Ψαραδέλης, Χατζηστεφάνου.

ΑΓΙΟΙ (Ισίδωρος Σταυριανός) Χανιώτης, Κολλιάκος, Μαντίκος, Γουβαλάρης, Καλογερής, Σταυρόπουλος (77′ Καμαρινόπουλος), Μαρίνου (67′ λ.τρ. Μαρούσης), Αλιμπάς (87′ Κρητικός), Νταουτάι (60′ Παπαδόπουλος), Γκεμίσης, Κετσετζόγλου.