Connect with us

stoplekto

Δεν κράτησε πολύ η συνεργασία του Ολυμπιακού Περάματος με τον Κ. Κριμιτζά

Published

on

Μόνο λίγες εβδομάδες κράτησε η συνεργασία του Ολυμπιακού Περάματος με τον προπονητή Κώστα Κριμιτζά .

Με ανακοίνωση του ο σύλλογος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Ολυμπιακός Περάματος δεν θα συνεχίσει την συνεργασία  του με τον κύριο Κριμιτζά .  Ο σύλλογος και η διοίκηση ψάχνουν  το κάτι παραπάνω,  το κάτι που θα δώσει περισσότερη και  μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα αλλά και το πολυπόθητο εισιτήριο της ανόδου .Με σύνεση αλλά και με σεβασμό προς τον σύλλογο η διοίκηση και τα μέλη αποφάσισαν  τη λύση της συνεργασίας.  Ευχόμαστε στον κύριο  Κριμιτζά καλή πορεία και καλή σταδιοδρομία σε οποιοδήποτε σωματείο κι αν πάει . Όσογια το σύλλογο μας είναι έτοιμος να ανακοινώσει έναν από τους πιο αξιόλογους προπονητές που έχει αυτή τη στιγμή το πειραϊκό ποδόσφαιρο . Ένα προπονητή ο όποιος έχει διατελέσει με επιτυχία σε υψηλότερες κατηγορίες .Αναμένεται η ανακοίνωση»

Από την πλευρά του ο απερχόμενος τεχνικός δήλωσε:

«Ανακοινώνω την πρόωρη λήξη της συνεργασίας μου με τον Ολυμπιακό Περάματος, λόγω διαφόρων στην φιλοσοφία τόσο του σχεδιασμού, όσο και του προγραμματισμού των μεταγραφών κι εν γένει της λειτουργίας του αντρικού ποδοσφαιρικού τμήματος.
Τους εύχομαι καλή επιτυχία στην κατηγορία που ανήλθαν και να τους πάνε όλα καλά, όπως τα οραματίζονται και τα σχεδιάζουν!»