Connect with us

4ος Όμιλος

Δεν έγινε αποδεκτή η παραίτηση Λουτσιάνο

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ηλυσιακός έκανε γνωστό ότι η παραίτηση του Ντε Σόουζα Λουτσίανο δεν γίνεται αποδεκτή. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Ο πρόεδρος και η επιτροπή ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας , δεν κάνουν αποδεκτή την παραίτηση του προπονητή μας Λουτσιάνο Ντε Σόουζα .

Αναλυτικά η δήλωση του Προέδρου, κ.Διονύση Λιονάκη:
‘’ Οι λόγοι που οδήγησαν τον Λουτσιάνο να παραιτηθεί δεν ήταν αγωνιστικοί αλλά καθαρά προσωπικοί και αφορούσαν την προσωπικότητα του που θίχτηκε στο παιχνίδι με την Επισκοπή . Πως θα μπορούσαν να είναι αγωνιστικοί άλλωστε αφού όταν ήρθε στην ομάδα μας ο Λουτσιάνο , οι πόντοι αυτής ήταν 16 και με το έργο αυτού και των ποδοσφαιριστών αυτούς τους 4 μήνες οι πόντοι της ομάδας είναι 43 και χρειάζεται μαθηματικά 1 πόντο για να σωθεί . Όπως προείπα οι λόγοι της παραίτησης ήταν καθαρά προσωπικοί και οφείλονται στην συμπεριφορά 3-4 “καλών ” Ηλυσιακών που τον έβριζαν από το 5 λεπτό, αυτόν και τους ποδοσφαιριστές μας . Είχε ξαναγίνει συμβάν με τους συγκεκριμένους ανθρώπους και σε άλλο αγώνα της ομάδας μας . Είναι οι Ηλυσιακοί της Νίκης μόνο !!! Όταν κερδίζει η ομάδα είναι όλα καλά, όπως και προχτές που κέρδισε η ομάδα και ξεχάστηκαν… (πουλημένοι-καφενεία και άλλα προσβλητικά που έλεγαν συγκεκριμένοι στα μέλη της ομάδας μας). Να μας πουν ποιον προπονητή θέλουν , να τον φέρουν , γιατί για όλους είχαν και έχουν να πουν κάτι . Ηλυσιακός είσαι και στις χαρές και στις λύπες , όχι μόνο στις νίκες και ειδικά αυτές που έρχονται στο τέλος και σε κάνουν να αλλάζεις άποψη αφού σε όλο το παιχνίδι βρίζεις και κάνεις τον προπονητή από την κερκίδα . Πρέπει επιτέλους να απομονωθούν αυτοί από άλλους Ηλυσιακούς και να καταλάβουν ότι καταδικάζουμε τα περιστατικά που γίνονται από μερικούς στο γήπεδο και ότι προπονητή η ομάδα έχει , τον θέλουν οι παίκτες και η διοίκηση! Η διοικούσα επιτροπή ΣΤΗΡΙΖΕΙ τον προπονητή, το έργο του και τις επιλογές του. Επίσης πρέπει να καταλάβουν ότι με τα αίσχη που κάνουν στον κόουτς και στους παίκτες δεν ασκούν διοίκηση ούτε μπορούν να μας οδηγήσουν σε αποφάσεις . Ο Ηλυσιακός έχει ισχυρή διοίκηση και οι αποφάσεις παίρνονται εντός της επιτροπής και μόνο, χωρίς εξωγενείς παράγοντες . Για αυτούς τους λόγους απέρριψα και απορρίψαμε σήμερα την παραίτηση του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και θέλουμε να παραμείνει, ολοκληρώνοντας το έργο που ξεκίνησε 4 μήνες πριν. Ο τραμπουκισμός προπονητή και παικτών δεν θα περάσει γιατί όπως λέμε εμείς οι Ηλυσιακοί , ” Δεν είμαστε όλοι ίδιοι ” !!!!