Connect with us

stoplekto

Δίχως το ”μεγάλο” παιχνίδι η κλήρωση του κυπέλλου στην ΕΠΣΔΑ…

Published

on

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5/10 στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής η κλήρωση της δεύτερης φάσης του κυπέλλου που θα διεξαχθεί στις 12 και 19 τρέχοντος . Τα ζευγάρια είναι τα εξής:

1. ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟΣ – ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ

2. ΣΕΠΟΛΙΑΚΟΣ – ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

3. ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ – ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

4. ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

5. ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ – ΛΑΜΠΕΡΗ

6. ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ – ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

7. ΑΡΓΩ ΜΕΓΑΡΩΝ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.

8. ΙΚΑΡΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ – ΑΤΤΑΛΟΣ Ν ΠΕΡΑΜΟΥ

Πριν την έναρξη της διαδικασίας τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Μιχάλης Τζανόπουλος. Στην ομιλία του ο πρόεδρος αφού έδωσε συγχαρητήρια στα 16 σωματεία που πήραν μέρος στην κλήρωση (να σημειώσουμε ότι παρευρέθησαν μόνο τα 8 με αντιπροσώπους τους.) ευχήθηκε να γίνουν οκτώ διπλά πολύ καλά παιχνίδια χωρίς παρατράγουδα, τόνισε ότι ο ίδιος προσωπικά αλλά και όλα τα στελέχη της Ένωσης είναι κοντά στα σωματεία – χωρίς διακρίσεις, μακριά από εμάς αυτά-όπως είπε χαρακτηριστικά , μίλησε για τα μεγάλα βήματα που γίνονται στο χώρο της διαιτησίας με την βοήθεια όπως είπε της κ. Κωσταντινίδου, έκανε λόγο για την σχολή διαιτησίας που ήδη έχει αρχίσει τα μαθήματα στους διαιτητές. Και καταλήγοντας αναφέρθηκε στις κλήσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών στις Μικτές, στο σημείο αυτό ήταν κατηγορηματικός , έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ανέφερε οι προπονητές να δηλώνουν με τον ένα η τον άλλο τρόπο την αδυναμία τους να στέλνουν τους αθλητές στις Μικτές, αν παρατηρηθεί το φαινόμενο ποδοσφαιριστής που δηλώσε αδυναμία για τις Μικτές να παίξει στο παιχνίδι της ομάδας του, θα υπάρχουν όπως προβλέπεται μεγάλες κυρώσεις στο σωματείο τόνισε καταλήγοντας σε έντονο ύφος ο πρόεδρος.

Παρόν πέρα από τους απεσταλμένους των σωματείων  έδωσαν ο Γ.Γραμματέας της Ένωσης κ. Αργύρης Οικονόμου, ο κ. Γεώργιος Ντούρος φυσικά ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου κ. Κώστας Διολέτης ο κ. Γιάννης Στάθης και η ψυχή της Ένωσης κ. Κωνσταντίνα Φράγκου.

Γράφει ο Χ.Νταρδας

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply