Connect with us

stoplekto

Δίκαιη μοιρασιά ΑΟ Καραβάς – Αμπελακιακός 2-2

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή η συνάντηση του ΑΟ Καραβά με τον Αμπελακιακό.

Το τελικό 2-2 , έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι  κρίνεται δίκαιο , αφού και οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να κερδίσουν ή και να χάσουν το παιχνίδι .

Μόλις στο 3’ οι Σαλαμίνιοι άνοιξαν το σκορ με τον Ράμα που «κάρφωσε » την παλιά του ομάδα , χωρίς όμως να πανηγυρίσει .

Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα στη συνέχεια  και αφού έχασαν δυο σημαντικές ευκαιρίες με τον Ρηγούτσο στο 7’( απέκρουσε ο Καρνέσης) και στο 13’ ( πλασέ μόλις άουτ) , κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 26 με ένα υπέροχο γκολ από τον νεαρό Μουλίδη που έκανε το ντεμπούτο του . Ο 19χρονος νεαποκτηθείς άσος από την Σύρο , αφού έκανε ότι ήθελε δυο αντιπάλους του , έπιασε σουτ που βρήκε πρώτα το δοκάρι και στη συνέχεια .

Ο Αμπελακιακός  «ξανακτύπησε » πάλι στο 45’ με γκολ και πάλι από τον Ράμα στην αντεπίθεση.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα  τους κρατώντας μακριά τους αντιπάλους τους από την εστία τους .

Ο Καραβάς έχασε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 81’ όταν ο Λιάτος απέκρουσε το σουτ του  Μουλίδη , πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος .

Αμέσως μετά( 82’)  οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω βίαιου μαρκαρίσματος του νεαρού Ταλαμπέκου στον Κουσουρή.

Τεράστια ευκαιρία για τον Αμπελακιακό στο 86’ όταν ο Τσαγκάρης βρέθηκε εντελώς μόνος του απέναντι στον Μώτο , αλλά το πλασέ πέρασε μόλις άουτ.

Αντί λοιπόν να γίνει το 1-3 , έγινε στο 90’ το 2-2 . Ο Καμμένος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά , δημιουργήθηκε σύγχυση στα αντίπαλα καρέ και ο Αναγνωστόπουλος με σουτ ισοφάρισε για την ομάδα του.

Ο διαιτητής Κακρίδης  κατάφερε να φέρει σε πέρας ένα δύσκολο παιχνίδι . Τα λίγα λάθη του δεν επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος, Γκούτσιος, Καμμένος, Μελάς( 73’ Κούσης) , Αναγνωστόπουλος, Τάνκας, Αναγνώστου( 55’  Ταλαμπέκος) , Μπιλίμπασι, Ρηγούτσος, ( 63’ Φούντας) Γεωργίου( ( 80’ Αϊβαλιώτης) Μουλίδης .

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ :Καρνέσης, Τρικαμηνάς, Λιάτος, Χαλούλος, Ντόνης ( 65’ λ.τρ. Κρούτη), Σγούρδας ( 41’  Κουσουρής), Τσαγκάρης( 93’Ζώτο), Κοκλιώτης, Μπούτσης, Ράμα( 75’ Σταφσουλάι) , Σελμανάι.