Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Δίας Κορυδαλλού – ΑΟ Καστέλλα 0-1

Published

on

Παλικαρίσια νίκη που την εδραιώνουν στην κορυφή και την φέρνουν ακόμα πιο κοντά στο στόχο της ανόδου πέτυχε η Καστέλλα που επικράτησε στο ντέρμπι με 0-1 επί του Δία μέσα στον Κορυδαλλό.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο α’ μέρος είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και πέτυχαν δυο τέρματα με κεφαλιές του Αϊβατίδη τα οποία ακυρώθηκαν –σωστά – με υπόδειξη του βοηθού Κεφαλιακού Κ.

Το πρώτο στο 23’ γιατί από την σέντρα του Σαλή η μπάλα είχε βγει άουτ ενώ το δεύτερο στο 43’ για οφσάιντ . Η Καστέλλα μπήκε αποφασιστικά στην επανάληψη εκμεταλλευόμενη και την αγωνιστική καθίζηση των Κορυδαλλιωτών. Στο 63’ κατάφερε μάλιστα να πάρει τη νίκη με κεφαλιά του Πάσα μετά από κόρνερ του Μπουτσίνη. Στη συνέχεια οι δυο ομάδες έχασαν από μια μεγάλη ευκαιρία.

Ο Δίας στο 74’ για να ισοφαρίσει , όταν ο Μοσχονάς μόνος του από κοντά ( μετά την ασθενή απόκρουση του Στρουμπούλη σε φάουλ του Ντουμιτρίου ) έστειλε την μπάλα άουτ και η Καστέλλα στο 91’ για να «ζευγαρώσει » τα τέρματα της , όταν ο Πατρικάκος βγήκε μόνος του , αλλά το πλασέ του πέρασε λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι.

Εξαιρετική η διαιτησία της Ελένης Λαμπαδαρίου.

ΔΙΑΣ : Αρβανίτης, Μοσχονάς, Γιαννιτσιώτης, Πιταράκης( 89’ Πατριώτης), Ρίζος, Πούλιας( 87’ Σκούταρης) , Αϊβατίδης( 82’ Φίλης), Χαρατσάρης Ι.( 72’ Μπουρογιαννόπουλος) , Σαλής, Ντουμιτρίου, Βαβουράκης

ΚΑΣΤΕΛΛΑ : Στρουμπούλης , Δράκος, Δημόπουλος , Μανώλης, Μποντέτσι, Μπιλίρης, Πατρικάκος( 92’ Κυδωνάκης) , Μπουτσίνης, Καρκαβίτσας( 61’ Μπανάι), Πάσα( 91’ Σκούρτης) Κότσι( 76’ Χουρδάκης)