Connect with us

6ος Όμιλος

Δήμας: “Αδικήσαμε τους εαυτούς μας και η διαιτησία δεν στάθηκε στο ύψος της”

Published

on

Η παρουσία του στη μεσαία γραμμή μαζί με τους Βαγγέλη Ρεκλείτη, Λούκας Φαβάλι και Γιώργο Δελαπόρτα προσδίδει αίγλη, εμπειρία και πολλά… τρεξίματα στον Ιάλυσο αφού έχει κατορθώσει φέτος να αποτελεί έναν από τους συνδετικούς κρίκους που ενώνει την άμυνα με την επίθεση του τοξοβόλου.

Ο λόγος για τον υψηλόσωμο αμυντικό μέσου των νησιωτών Γιώργο Δήμα.

Ο έμπειρος μέσος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα λέγοντας: “Θεωρώ ότι η πορεία μας ήταν αξιόλογη αν και θα μπορούσαμε να τα πάμε ακόμη καλύτερο. Το γεγονός ότι αποτελούμε την καλύτερη ομάδα δεν το συζητάω. Έχουμε προσπαθήσει αρκετά σε όλα τα ματς και δεν παίρνουμε αυτό που μας αξίζει”.

Ερωτηθείς τι φταίει πάνω σε αυτό, ο Δήμας δήλωσε: “Φταίμε που δεν… καθαρίσαμε κάποια ματς ενώ μας δόθηκε η ευκαιρία και θεωρώ ότι σε πολλά παιχνίδι η διαιτησία δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Τωρα για την άνοδο που είχαμε θέσει ως στόχο είναι δύσκολο, αλλά το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Συνεχίζουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε στα ματς που απομένουν”.

Ερωτηθείς για τους προσωπικούς του στόχους ο πρώην άσος της Ερμιονίδας και του Πανναξιακού είπε: “Στόχος μου πάντα αποτελεί να πρωταγωνιστώ ανεξάρτητα από την ομάδα και την κατηγορία που αγωνίζομαι”