Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Δάφνη Παλαιού Φαλήρου-ΑΟΝΑ 2-0

Published

on

Άκρως γιορτινή ήταν η ατμόσφαιρα στο «Σ. Αγγελόπουλος», όπου η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου πανηγύριζε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο μπροστά σε περίπου 350 φίλους της. Ως εκ τούτου, το ματς είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα με τη Δάφνη να ανεβάζει στροφές στην επανάληψη και να επικρατεί με 2-0, με τον Καλλιοντζάκη να σκοράρει ένα φανταστικό γκολ, περνώντας όποιον αντίπαλο βρήκε στο διάβα του. Με τη λήξη του αγώνα ο αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και υπεύθυνος στον τομέα Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, έκανε την απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή στην ομάδα. Τέλος, οι παλαίμαχοι της Δάφνης βράβευσαν τον Καλλιοντζάκη για την προσφορά του στο σύλλογο.

Γκολ: 70 Καλλιοντζάκης, 77 Μαυρέλης

Διαιτητές: Μουρουνάκης, Καφρίτσας, Δαρσακλής

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛ. ΦΑΛ.: Καβακλής, Ποζίδης, Πάλλας, Σέχου, Στρέφι, Ανεστίδης, Μαυρέλης, Ζησόπουλος (78’ Βλαχάκης), Βενάρδος (75’ Γιαννούλης), Καλλιοντζάκης (81’ Μιχαλακόπουλος), Πρασσάς (64’ Σαμπάνης)

ΑΟΝΑ (Κώστας Γεωργίου): Τζώρτζης, Ντελής (67’ Καλλίρης), Τριτσινιώτης (68’ Ερημίδης), Απέργης, Λεβετσοβίτης, Αρβανίτης, Μιχαηλίδης, Πριόβολος, Μπαξεβάνης (72’ Καλφοδήμος), Ρούσσος, Κλείτσικας (86’ Κουσούνης)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply