Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γ.Σ. Αργυρούπολης-ΠΑΟ Ρουφ 1-1

Published

on

Σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή στην κατηγορία πήρε ο ΠΑΟ Ρουφ στην Αργυρούπολη μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με τον Γ.Σ.Α. Οι ‘κόκκινοι’ στον πάγκο των οποίων πραγματοποίησε ντεμπούτο ο Ανδρέας Μαντζούνης παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ έδειξαν χαρακτήρα ενώ στο τέλος θα μπορούσαν να είχαν πάρει το ματς εάν ο Φωτόπουλος ήταν πιο εύστοχος στο τετ α τετ. Αντίθετα, οι οράνιε προηγήθηκαν στο 63′ με γκολ του Λεβέντη όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ, μένοντας στην 8η θέση μαζί με τους Αγίους Αναργύρους έχοντας 28 βαθμούς. Από την άλλη, η ‘Αούστρια’ με την ισοπαλία αυτήν έφτασε τους 23 βαθμούς και την 11η θέση. Για το συγκρότημα του Ανδρέα Μαντζούνη ισοφάρισε ο Γαλάνης στο 77′ αποτελώντας τη χρύση αλλαγή του έμπειρου τεχνικού αφού είχε περάσει στον αγώνα επτά λεπτά νωρίτερα. Αξιζει να σημειωθεί ότι οι ‘οράνιε’ παρέμειναν για τρίτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη.

Γ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Λεβέντης, Τσάκαλος (63′ Ακογλάνης), Μπουσουλόπουλος, Παπαντωνάκης, Χιόνης, Κωνσταντινίδης (73′ Ντούβλης), Λεβέντης, Υφαντής, Αγγελόπουλος (46′ Δομάζος), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Τσαλίκης, Καραμπάς, Μεμάς, Ακαρέπης, Τριανταφυλλίδης, Σπαγγής, Βουλωμένος (89′ Βουλωμένος), Χατζημιχάλης (89′ Λαγκαδινός), Φιλιππίδης (70′ Γαλάνης), Λαμπρινάκος, Φωτόπουλος.