Connect with us

8ος Όμιλος

Γ. Λυρώνης: «Η Επισκοπή δεν μπορεί να παραβλέπει τίτλους όπως το Σούπερ Καπ»

Published

on

Το Σούπερ Καπ (Κυριακή 2/9, 17.00) έρχεται και ο σύλλογός της Επισκοπής μπαίνει σ’ έναν θεσμό τον οποίο έχει κατακτήσει τις περισσότερες φορές από κάθε άλλη ομάδα στο νομό (7).

Πέρυσι, αντιμετώπισε την ΑΕΜ (ομάδα Γ’ Εθνικής τότε) και την κέρδισε με 1-3!

Φέτος είναι η σειρά της ομάδας να βρεθεί από το επίπεδο της Γ’ Εθνικής έχοντας να αντιμετωπίσει τον Ερμή Ζωνιανών που μόλις έπεσε στις τοπικές κατηγορίες. Βέβαια, ο κορμός του ρόστερ του, αποτελείται από παίκτες που έχουν χρόνια εμπειρίας στην Γ’ Εθνική.

Την Κυριακή λοιπόν στο Μελιδόνι, οι δύο ομάδες που είχαν αναμετρηθεί και πριν από 5 μήνες στο κύπελλο ΕΠΣΡ (1-0 ο Ερμής) θα βρεθούν αντιμέτωπες σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου όπως αποκαλείται καθώς είναι ο αγώνας που ανοίγει επισήμως τη σεζόν.
Ο προπονητής Γιώργος Λυρώνης μίλησε για το ματς αλλά και για το τι είδε μέσα από το τελευταίο αγώνα απέναντι στον Ηρόδοτο…
«Το Σούπερ Καπ είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει. Η Επισκοπή άλλωστε δεν μπορεί και δεν έχει δικαίωμα να παραβλέπει τέτοιους τίτλους. Είναι μαθημένη στο να αγωνίζεται σε μεγάλα παιγνίδια όπως αυτό.

Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε την καλύτερη μας προσπάθεια για να πάρουμε αυτό το κύπελλο. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει φιλοδοξίες αλλά και εμείς από τη μεριά μας θα κάνουμε την προσπάθεια που πρέπει.

Εύχομαι να γίνει ένα ματς αντάξιο της φήμης των δύο συλλόγων και να το ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι που θα παραβρεθούν στο γήπεδο».

«Παίξαμε κοντά σ’ αυτό που θέλουμε να βλέπουμε»

Ακολούθως ρωτήθηκε για την τελευταία εικόνα που είχε από το ματς κόντρα στον Ηρόδοτο (ήττα με 2-3 στο 88’ με πέναλτι). Ο ίδιος έδειξε να ικανοποιείται από την όλη διάθεση των παικτών του… «Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι ότι, από παιγνίδι σε παιγνίδι δείχνουμε βελτίωση.

Είναι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία για μας. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε καθημερινά και να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι.
Απέναντι στον Ηρόδοτο θα πρέπει να πω ότι, πρώτη φορά παίξαμε κοντά σ’ αυτό που θέλαμε να βλέπουμε. Η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ καλή ακόμα και στο 0-2.

Είχαμε συνοχή, είχαμε κοντά τις γραμμές, δείξαμε συμπαγής ομάδα και γενικότερα βγάλαμε φάσεις από το πλάι, από τον άξονα αλλά είχαμε και καλές επινοήσεις από τους παίκτες μας».