Connect with us

stoplekto

Γ. Κολλύρης: “Ο διαιτητής είχε στο μυαλό του πώς θα συνεχιστεί το ματς-κόλαφος”

Published

on

Από τον προπονητή του ΑΣ Κωφών Γιάννη Κολλύρη, λάβαμε την παρακάτω επιστολή αναφορικά με τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στον Σαββατιάτικο αγώνα της ομάδας με αντίπαλο τον ΑΟΑΔ. Παρακάτω αναλυτικά τι αναφέρει η επιστολή:

“Σήμερα(17/9) στο γήπεδο “Π. Νικολαΐδης, γίναμε μάρτυρες τραγελαφικών κατστάσεων στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΑΟΑΔ. Και αυτό γιατί όχι μόνο γιατί το ζήσαμε στο πετσί μας αυτό που με μεγάλες προσπάθειες καταβάλουμε τα τελευταία χρόνια στην ομάδα μας να ξορκίσουμε, τον εξωαγωνιστικό βιασμό δηλαδή, αλλά επιπλέον και κυρίως είδαμε πώς είναι να  είσαι γηπεδούχος σε ουδέτερο γήπεδο και να εαπειλείται η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιρσιρτών μας και των φιλήσυχων οπαδών μας, από 50-60 ανεγκέφαλους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας. όσον αφορά τον εξωαγωνιστικό βιασμό μας, ανέλαβε το ρόλο υπεύθυνου για να φέρει σε πέρας τα καθήκοντά του ο διαιτητής Γεωργόπουλοε Β., μιας και εκτός από πέναλτι που έδωσε για χέρι εις βάρος παίκτη μας, που η μπάλα προσέκρουσε στην πλάτη του, με προφανή κόκκινα σημάδια από τη δύναμη, που τον βρήκε η μπάλα, έδειξε με μοναδική ευκολία, πως στο 65′ τρεις κόκκινηες κάρτες, που αν κάποιος αντικιεμνικός έβλεπε το πσιχνί θα έκλαιγε και θα γέλαγε συγχρόνως…

Όσο βέβαια για τους νταήδες της εξέδρας, που απείλησαν τη σωματική μας ακεραιότητα, βρήκαν έδαφος και τα έκαναν, μιας και ο διαιτητής είχε στο μυαλό του μόνο πώς θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί το ματς- κόλαφος. Και μόνο ύστερα από δική μας επιμονή ήρθε στο γήπεδο η αστυνομία να επιμεληθεί της τάξεως και να εγγυηθεί τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Αν οι κύριοι υπεύθυνοι της ΕΠΣ Πειραιά συνεχίσουν να θέλουν να προσχωρούν στο θεσμό Κυπέλλου ομάδες που προσβάλλουν το άθλημα, με τους νταήδες οπαδούς τους, καλώς τότε ορίζουν τέτοιους διαιτητές και προχωράει η αντίπαλη ομάδα στη διοργάνωση. Αν όμως θέλει ίση αντιμετώπιση, προς όλες τις ομάδες του Πειραιά, τότε θα πρέπει να επανεξετάσει τους διαιτητικούς καταλόγους της και να αστυνομεύει παιχνίδια ομάδων που κρύβουν στις οπαδικές τους τάξεις εγκληματικά στοιχεία πριν να είναι αργά. αλλιώς, ας κάνουν πρωταθλήματα με 10-20 ομάδες και εμείς τα υγιώς σκεφτόμενα σωματεία να πάμε σπίτια μας για να γλυτώσουμε τουλάχιστον την αξιοπρέπειά μας”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply