Connect with us

Υποδομές

Γυρίζει σελίδα η Ακαδημία του Γ.Σ. Ηλιούπολης

Published

on

Με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου η Ακαδημία του Γ.Σ. Ηλιούπολης γυρίζει σελίδα. Με τεχνικό διευθυντή τον Νίκο Σκουμποτή και την εμπειρία από ευρωπαϊκά clubs (Juventus F.C., Empoli F.C., Liverpool F.C.) με τα οποία έχει συνεργαστεί, θα φέρει καινοτόμους και πρότυπους τρόπους βελτίωσης των παιδιών τόσο σε επίπεδο τεχνικής όσο και σε επίπεδο τακτικής. Το τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας πλαισιώνουν οι Παϊρης Παναγιώτης, Μυκωνιάτης Δημήτρης, Κωνσταντινίδης Κυριάκος , Ηλιόπουλος Γιάννης, Μακρυπούλιας Δημήτρης ,Γιαννακού Κώστας και ο γυμναστής τερματοφυλάκων Μαρκολεφας Δημήτρης.

Ο φετινός μας στόχος αποτελεί την πολύπλευρη βελτίωση των παιδιών μέσα από την οποία θα έρθει και η διάκριση στους αγώνες, όπως επίσης μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί και στο παιδαγωγικό κομμάτι για να βοηθήσουμε τα παιδιά να γίνουν καλύτεροι αθλητές και άνθρωποι.

Η πρώτη συγκέντρωση γονέων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 1η Σεπτεμβρίου στις 18.00 στο Δ’ Αθλητικο Κεντρο Ηλιουπολης (ΓΚΑΡΑΖ) και η εναρξη των προπονησεων θα γινει την Τεταρτη 2 Σεπτεμβριου συμφωνα με το προγραμμα των προπονησεων που εχει αναρτηθει στην ιστοσελιδα Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηλιούπολης: Πρόγραμμα Προπονήσεων 2015 – 2016 οπως επισης και στη σελιδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/pages/Ακαδημία-ποδοσφαίρου-ΓΣ-Ηλιούπολης