Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Γραμματικός: O Aθλητισμός είναι υπεράνω όλων..

Published

on

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Νέας Περάμου και βασικός συντελεστής της άψογης παρουσίας της ομάδας, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, Ανδρέας Γραμματικός, σε δηλώσεις του stoplekto.gr για το μάτς με την Μπότεφ στην Φιλιππούπολη μας τόνισε:

«Αυτή ήταν η τρίτη φορά που αγωνισθήκαμε με την Μπότεφ, ομάδα που έχει αγωνιστεί στην Α΄ Κατηγορία του βουλγαρικού πρωταθλήματος, με πολλά διεθνή ονόματα όπως Μπακάλοφ, Ντερμετέγιεφ και άλλους στην σύνθεση της. Έχουν αναπτυχθεί σχέσεις αλληλεγγύης και στενής φιλίαςμεταξύ των δυο ομάδων και κατ΄ επέκταση μεταξύ των δυο λαών. Η γνωριμία αυτή έγινε τυχαία μέσω ενός φίλου από την Κύπρο και της ξεναγού Ντιάνας που μας έχει βοηθήσει και αυτή η φιλία παρέμεινε αναλλοίωτη. Γίνονται παιχνίδια σχεδόν κάθε χρόνο στην έδρα της μιας, ή της άλλης ομάδας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κυρίους Μπακάλοφ και Ιβάν για την άψογη συνεργασία μεταξύ μας και ευελπιστώ να συνεχισθεί και στο μέλλον. Θα ήθελα να αναφέρω ότι η βουλγάρικη ομάδα είναι πολύ πειθαρχημένη, με διεθνείς παίκτες και δεν μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε εύκολα αλλά αυτό που μετρά δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά οι σχέσεις μεταξύ των δυο ομάδων αλλά οι σχέσεις μεταξύ των δυο ομάδων και των δυο λαών, όπως ανέφερα και παραπάνω. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται έμπρακτα ότι ο αθλητισμός είναι υπεράνω όλων και ενώνει τους λαούς».

Επιμέλεια:ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply