Connect with us

4ος Όμιλος

Γούτης: ‘Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε’-Η αποστολή για τα Ζωνιανά

Published

on

Χωρίς τον Αγκόλι που στο ματς με τον Εθνικό Πειραιά συμπλήρωσε κάρτες θα ταξιδέψει αύριο ο Αστέρας Βάρης στην Κρήτη για τον αγώνα που δίνει την Κυριακή με αντίπαλο τον Ερμή Ζωνιανών στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Άπαντες στις τάξεις του συλλόγου αναγνωρίζουν τη δυσκολία του αγώνα αφού θα αντιμετωπίσουν ένα καλοδουλεμένο σύνολο που χρειάζεται προσοχή μεγάλη, με τους κυανόλευκους να θέλουν οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα μετά την ήττα που γνώρισαν από τον Εθνικό. Ο Βαγγέλης Γούτης, μέσω των δηλώσεων, που παραχώρησε συνέστησε την προσοχή του τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: Καταρχήν παίζουμε με μια ομάδα τον Ερμή Ζωνιανών η οποία έχει κάνει το απόλυτο στην έδρα της διαθέτει πολύ καλό υλικό από άποψης ποδοσφαιριστών. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, ξέρουμε ότι τους ενισχύει ο κόσμος όπως και το μικρό γήπεδο στο οποίο αγωνίζονται. Σίγουρα είναι μια υπολογίσιμη ομάδα, όμως εμείς θα πάμε να παλέψουμε αυτό το παιχνίδι όπως κάνουμε συνέχεια’.

Η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κρήτη

Στο μεταξύ, αμέσως μετά την προπόνηση της Παρασκευής ανακοινώθηκε η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κρήτη με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται να είναι οι εξής:

Μαρινάκης, Τερεκανίδης, Τσακιράκης, Χόρτσας, Καραμπάς, Μητσόπουλος, Βασιλείου, Παπασάββας, Πασαλίδης, Νίκου, Ιβάνοφ, Ντάγκρας, Καναβέτας, Χατζησάββας, Κουιρουκίδης, Σκουρλής, Φύτρος, Νικολέτος.