Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γλύτωσε την… ήττα το Χαϊδάρι στο τέλος από τον Ήφαιστο

Published

on

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 έμειναν Χαϊδάρι και Ήφαιστος Περιστερίου, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην 10η θέση με 22 βαθμούς, ενώ ο Ήφαιστος φιγουράρει πλέον με το βαθμό στην 5η θέση με 29 πόντους όσους έχει και το Ηράκλειο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο 57′ όταν ο Β. Ζωγκος με κεφαλιά έκανε το 0-1, με τον Κοτσολάκο στις καθυστερήσεις να σώσει την παρτίδα για τους γηπεδούχους διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα

Οσον αφορά την εικόνα του αγωνα ο Ηφαιστος ειχε θετική παρουσία στο α’ μέρος αλλα έδειξε αδυναμία στην τελική προσπαθεία. Απο τη στιγμή που εγινε το 0-1 το Χαϊδάρι βγήκε μαζι μπροστα για να πιέσει και το κατάφερε στις καθυστερήσεις.

Διαιτήτευσαν οι Σχίζας, Αραβίδης, Λεοντακιανάκος.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μίχος, Τουλούπης, Αναστασόπουλος (46’ Καμπέρης), Μουρεζίνης, Αλεβίζος, Φουκαράς, Καλαμπαλίκης (73’ Σακελλαρίου), Χριστούλης, Κόκλας (61’ Μαυρουδής), Κοτσολάκος, Κοπανάς.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ.: Στουραΐτης, Χριστόπουλος, Σφίχτης, Β. Ζώγκος, Ντάσι, Κυριακόπουλος, Ζαφειράτος, Κίτσιος (86’ Μπουρλάκης), Νησαριώτης, Α. Ζώγκος (46’ Μπότης), Χίος (73’ Μαυρομάτης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply