Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γλυφάδα-Μικρασιατικός 1-1

Published

on

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν ΑΟ Γλυφάδας και Μικρασιατικός, με το συγκρότημα του Νίκου Κωτσοβού να παίρνει τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα, απέναντι σε ένα σύνολο που έχει φριχτά παράπονα για τη διαιτησία.

Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι θεωρούν ότι έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Πετρίτση στο 72′ υποστηρίζοντας ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Παράπονα εξέφρασαν και οι γηπεδούχοι τονίζοντας ότι το γκολ του Κραψίτη στο 42′ με το οποίο προηγήθηκε ο Μικρασιατικός δεν έπρεπε να μετρήσει αφού ο σκόρερ πρώτα έκανε επιθετικό φάουλ και εν συνεχεία χέρι. Η απάντηση από πλευράς Γλυφάδας ήρθε στο 65′ με τον Μήτρο να διαμορφώνει το τελικό 1-1, σε μια φάση που και πάλι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος. ΝΤ. Μπαϊρακτάρης-Αλάμπεης

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Νίκος Κωτσοβός): Φούνας, Ταμπάκης (46′ Θ. Αβάσταγος), Αρβανίτης, Νίκου, Παπαχριστόπουλος, Φινέτης, Βλαβιανός (80′ Κατσαδούρος), Τζ. Κωτσοβός, Μήτρος, Δ. Κωτσοβός (70′ Τσέρος), Ν. Αβάσταγος

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙΣ. (Κώστας Σταμπουλίδης): Κωνσταντόπουλος, Γκουρνέλος (46′ Κοτρότσος), Βουτυράς, Ντάτσι, Σταματέας, Βλάχος (53′ Καραντζάς), Κραψίτης (80′ Κατωπόδης), Μποτσιβάλης, Πετρίτσης, Ψαραδέλης, Πρασσάς.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply