Connect with us

stoplekto

Γκολ και θέαμα από Κηπούπολη και Παράδεισο

Published

on

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι ο Παράδεισος επικράτησε στην Χρυσούπολη 6-3 της υποβιβασμένης Κηπούπολης. Οι γηπεδούχοι μπορεί να προηγήθηκαν 3-1 στο ημίχρονο, όμως ξανά η έλλειψη εμπειρίας και αντοχής επέτρεψε στον αντίπαλο να πετύχει πέντε τέρματα στο δεύτερο μέρος για να φτάσουν στην νίκη. Μόλις στο 4′ ο Πολυζωγόπουλος άνοιξε το σκορ αλλά στο 18′ ήρθε η ισοφάριση από τον Μότσιο. Όμως, οι ‘ερυθρόλευκοι’ αφυπνίστηκαν και έφτασαν στο 3-1 με τα γκολ του Κοντογιαννόπουλου αρχικά στο 28′ και Δαβιλά στο 33′. Περνώντας στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι από το 70′ και έπειτα άρχισαν να πετούν φλόγες! Πρώτα ο Γεωργακόπουλος μείωσε σε 3-2 και στο 75′ ήρθε το 3-3 από τον Πέττα. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε η ολική ανατροπή από τον Λεφάκη, στο 85′ ξανά ο Γεωργακόπουλος σκοράρει για το 5-3 ενώ ο Δήμος υπέγραψε για τους ‘μπλαουγκράνα’ το τελικό 6-3.

Διαιτητές: Νικολάου Σ., Συναΐτης, Ψυχογιός.

Κηπούπολη (Κώστας Ζαμπέτας): Λέσσης Ι., Μωραΐτης (70′ Αθανασόπουλος), Αγγελόπουλος, Δαβιλάς, Κέρμαλης, Νομικός, Κοντογιαννόπουλος, Λέσσης Κ. (60′ Καραμίντζας), Ζαχουλίτης (80′ Κοσμόπουλος), Λουρμπάκος, Πολυζωγόπουλος.

Παράδεισος (Σάκης Δέδες): Βάγγερ, Χαβενετίδης, Μότσιος, Μαντζώρος, Στούλης (60′ Πίτσικας), Καρέλης Ν. (46′ Παπαδόπουλος), Καρέλης Γ. (70′ Σουσαμίδης), Δήμος, Πέττας, Λεφάκης, Γεωργακόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply