Connect with us

MAGAZINE

Γκάζωσε και ζήσε την αποθέωση στο 8ο Motor Festival στα Μέγαρα!

Published

on

Το διήμερο 2-3 Σεπτεμβρίου στη μεγαλύτερη πίστα της Αττικής

Το Motor Festival μετά την τεράστια επιτυχία σε Λάρισα και ΟΑΚΑ, επιστρέφει στην καρδιά της μηχανοκίνησης, στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, τη μεγαλύτερη πίστα στην Αττική. Επιστρέφει πιο διαφορετικό, πιο δυναμικό, πιο μηχανοκίνητο από ποτέ!

Το 8ο Motor Festival, η μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, που θα διεξαχθεί στις 2-3 Σεπτεμβρίου στα Μέγαρα, θα είναι πιο θεαματικό από ποτέ, αλλά με πρωταγωνιστή εσένα. Στο 8οMotor Festival, θα βρίσκεται η elite του ελληνικού motor sport, αλλά ταυτόχρονα η διοργάνωση θα ανοίξει τι πόρτες της για ΕΣΕΝΑ, για να γράψεις τη δική σου ιστορία!

Είσαι άντρας; Είσαι γυναίκα; Ανεξαρτήτως ηλικίας ζήσε μια ανεπανάληπτη εμπειρία να μπεις με το όχημα σου σε μια πίστα αγωνιστικών προδιαγραφών και να αποθεωθείς από χιλιάδες θεατές. Να το ζήσεις όπως το ζουν οι επαγγελματίες οδηγοί, αθλητές τα πρότυπα και τα είδωλα σου! Ναι ήρθε η στιγμή για πρώτη φορά στην Ελλάδα να ανοίξουν οι πόρτες για όλους και όλες ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας και όλοι να αγκαλιαστούν, να αποθεωθούν, να βραβευτούν, να νιώσουν τη μαγεία της μηχανοκίνησης!

Όλοι μαζί  σε μια γιορτή, σε μια απόλαυση, σ’ έναν κόσμο, σ’ ένα event, στο 8ο Motor Festival! 2-3 Σεπτέμβρη Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, Λάβετε θέσεις! Έτοιμοι! START!

Μια τεράστια έκπληξη για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών είναι ότι θα ζήσουν το θρυλικό γύρο του… θανάτου, αυτό το απίστευτο ακροβατικό της μηχανοκίνησης! Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και θα αποκαλύπτονται σιγά σιγά από τη διοργανώτρια εταιρεία παραγωγής Magic Lamp. Γκαζώνουμε για 8th Motor Festival την μεγάλη γιορτή της μηχανοκίνησης!

Πληροφορίες για δήλωση συμμετοχών στη σελίδα του Motor Festival στο Facebook(https://www.facebook.com/motorfestival.gr/)