Connect with us

4ος Όμιλος

Γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη στην Προοδευτική!!

Published

on

Την Τσικνοπέμπτη γιόρτασαν  στην Προοδευτική. Αμέσως μετά την προπόνηση με πρωτοβουλία των παικτών ψήθηκαν σουβλάκια  τα οποία …τιμήθηκαν δεόντως από τους παρισταμένους και το τεχνικό τιμ. Έτσι αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά ότι το κλίμα στον σύλλογο  είναι ιδανικό και καλύτερο από κάθε άλλη φορά . Στην Προοδευτική λειτουργούν πλέον σαν μια αγαπημένη οικογένεια .

*Αγωνιστικά ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Ατσαλένιο  τα προβλήματα για τον Πάρη Ανδράλα είναι  ο Ζελέκου που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες  και ο Κουσουρής που υπέστη τράβηγμα.

Αντίθετα ο Γιακούμπη και Θεοδωράκης μπήκαν σε κανονικό πρόγραμμα και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους.

  • Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει το τμήμα ακαδημιών της Προοδευτικής την Παρασκευή και ώρα 20.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού «Μελίνα Μερκούρη» αίθουσα « Πλειάδες».

Θα τιμηθούν ο πρόεδρος της Προοδευτικής Νίκος Λεμονής, ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Ζίζηλας, ο γιατρός Κωνσταντίνος Νικητόπουλος, ο βετεράνος άσος Μιχάλης Χατζηαθανασίου, ο φίλος του συλλόγου για  την προσφορά του στις ακαδημίες Ντίνος Ανδρακάκος  και ο υπογράφων.

  • Την προσεχή Κυριακή και ώρα 11.20 θα τελεσθεί στο 3ο Νεκροταφείο,  το 40ημερο μνημόσυνο στην μνήμη του επί σειρά ετών  διοικητικού στελέχους της Προοδευτικής, Διονύση Σοφού.

Μετά το μνημόσυνο, στην  παρακείμενη αίθουσα εκδηλώσεων “ΜΟΥΣΕΣ” θα ακολουθήσει καφές και γεύμα.