Connect with us

stoplekto

Για 6η χρονιά προπονητής τερματοφυλάκων του ΑΟ Κορυδαλλού ο Π. Κατσικώστας

Published

on

Ελεύθεροι οι Πετράκης, Μαντατζής

Συνεχίζουν για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Κορυδαλλός και ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Κατσικώστας.. Η εμπιστοσύνη της νέας διοίκησης του Κορυδαλλού στο πρόσωπο του Παναγιώτη απεριόριστη, η συνεργασία με τον Δημήτρη Αλειφεράκη και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μοναδική. Αυτοί είναι και οι λόγοι που θα προπονεί την περίοδο 2018-2019 τους τερματοφύλακες της ομάδας. Το βιογραφικό του πλουσιότατο. Μεταξύ άλλων έχει δουλέψει στον Άγιο Ιερόθεο (Γ’ Εθνική), στον Εθνικό Πειραιά (Γ’ Εθνική), Κερατσίνι (Δ’ Εθνική), Ήφαιστο Περιστερίου (Α’ Αθηνών), ΑΕ Περάματος (Α’ Πειραιώς), Αετό Κορυδαλλού (Α’ Πειραιά),κ.α.

*Ελεύθερος έμεινε από τον ΑΟ Κορυδαλλό ο Μάριος Πετράκης. Ο εξαιρετικός μεσοεπιθετικός παρόλο που ο Δημήτρης Αλειφεράκης τον ήθελε στο ρόστερ δεν θα μείνει καθώς οι επαγγελματικές του ασχολίες δεν τον αφήνουν να ακολουθήσει την ομάδα όπως θα ήθελε για να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες του. Έπαιξε σε 24 παιχνίδια (1065′) πετυχαίνοντας 2 γκολ, με το γκολ στο παιχνίδι με τον ΑΣ Ποντίων στα play out να σφραγίζει την παραμονή της ομάδας στην Α’ κατηγορία.

Ο δεύτερος παίκτης που έμεινε ελεύθερος είναι ο επιθετικός Νίκος Μαντατζής που ήρθε τον Φεβρουάριο στην ομάδα. Έπαιξε σε 10 παιχνίδια (597′) και έβαλε 2 γκολ βοηθώντας κι αυτός στην παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Η Διοίκηση του ΑΟ Κορυδαλλού τους εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους πορεία.