Connect with us

stoplekto

Για τρεις λόγους έχασαν οι Νέοι Ευγενείας

Published

on

Την πρώτη ήττα τους γνώρισαν ( 0-2 από την Ένωση Ρέντη) οι Νέοι Ευγενείας που έχασαν μάλιστα και τους Ντάση και Ταταμανίδη οι οποίοι αποβλήθηκαν .

«Δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και αναλαμβάνω την ευθύνη μου.» δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Ρέντζος και πρόσθεσε: « Χάσαμε για τρεις λόγους . Ο πρώτος ήταν ο ανεκδιήγητος διαιτητής( Ντουμιτρέσκου) που ‘αρχισε να μας βγάζει κάρτες από το πρώτο λεπτό, κλείνοντας τα μάτια σε αντίστοιχε περιπτώσεις στους αντιπάλους . Ο δεύτερος ήταν ότι παρουσιαστήκαμε κακοί στο α’ ημίχρονο αφού παρασυρθήκαμε από το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων μας που μας παρέσυραν στον ρυθμό τους . Ο τρίτος  ότι βγάλαμε τα μάτια μας μόνοι μας με τις αποβολές .

Το ευχάριστο είναι πως  παρόλο ότι είχαμνε μείνει με εννέα παίκτες , η ομάδα έδειξε ότι διαθέτει ψυχικά και φυσικά αποθέματα και κυριάρχησε στο παιχνίδι . Γι’αυτό συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που είχαν απομείνει και πάλεψαν. Χάθηκε η πρώτη  μάχη. Ο πόλεμος μόλις άρχισε . Συνεχίζουμε πιο δυνατή και πεισμωμένοι να φέρουμε ξανά νίκες.

*Στο 40ημέρο μνημόσυνο του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή των Νέων Ευγενείας Στάθη Σωτηρόπουλου που έγινε στο Κιάτο Κορινθίας τη διοίκηση εκπροσώπησαν οι κ. Χρήστος Γρηγορόπουλος και Άκης Πετρίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply