Connect with us

stoplekto

Για την άμεση επάνοδο στην Α’ Κατηγορία η ΑΕ Ζεφυρίου

Published

on

Αποφασισμένη να επιστρέψει άμεσα στην Α’ Κατηγορία είναι η ΑΕ Ζεφυρίου, η οποία έχει οργανωθεί σε όλους τους τομείς για να πετύχει το στόχο της. Με τον προπονητή Παναγιώτη Λουμάκη  φυσικά στον πάγκο, ένας πιστός εργάτη του σωματείου τόσο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Φέτος μάλιστα θα τον πλαισιώσουν και δυο παλιά σημαντικά μέλη του συλλόγου, οι Σωτήρης Σερεμέτης και Βαρβάρα Κυριακάκη. Φυσικά όλοι οι παραπάνω έχουν την στήριξη του Προέδρου της ομάδας Θεοδόση Δρόλια. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:

“Με τον έμπειρο τεχνικό Κο Παναγιώτη Λουμάκη θα συνεχίσει και την νέα χρονιά η ομάδα του Ζεφυρίου.
Αυτή την περίοδο η Α.Ε.Ζ βρίσκεται σε πυρετώδεις ρυθμούς για την προετοιμασία της νέας σεζόν με τον Πρόεδρο Κο Θεοδόση Δρόλια να είναι αισιόδοξος για την επάνοδο του ανδρικού τμήματος στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔΑ.
Με στόχο την ανάδειξη αθλητών από την περιοχή του Ζεφυρίου, έγιναν και οι πρώτες μεταγραφές.
Αποκτήθηκε ο ταλαντούχος 15χρονος Βασίλης Σερεμέτης από τον Δ.Α.Σ Ζεφυρίου και επέστρεψε ο έμπειρος μέσος Χρήστος Θανάσης από τον Ίκαρο Ασπροπύργου.
Φέτος την ομάδα θα την πλαισιώνουν και επίσημα δυο παλιοί γνώριμοι, ο Κος Σωτήρης Σερεμέτης, Βετεράνος ποδοσφαιριστής και παλιός προπονητής της Α.Ε.Ζ, από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή και η Κα Κυριακάκη Βαρβάρα ως υπεύθυνη επικοινωνίας.
Σύντομα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, τα φιλικά παιχνίδια καθώς και το υπόλοιπο τεχνικό team (γυμναστή, προπονητή τερματοφυλάκων και προπονητές της ακαδημίας).
Η έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί για τις 20 Αυγούστου“.