Connect with us

4ος Όμιλος

Γιαννακόπουλος: Υπήρξε ταύτιση απόψεων και σωστό πλάνο

Published

on

Τους λόγους για τους οποίους απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατέθεσε η διοίκηση Γαντζούλα εξήγησε στην ιστοσελίδα www.stoplekto.gr ο νέος, πλέον, προπονητής της Κηφισιάς, Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Ερωτηθείς για το λόγο που απάντησε θετικά στην πρόταση του γνωστού επιχειρηματία, ο πρώην άσος των Ολυμπιακού και Μπόλτον είπε: Είχαμε με τον κ. Γαντζούλα μια συνάντηση όπου ο άνθρωπος μου ανέπτυξε το σκεπτικό του για την ομάδα. Εγώ εν τω μεταξύ έχω σχέση με το σύλλογο μιας και τα παιδιά μου αθλούνται στην ομάδα και βρίσκομαι κάθε ημέρα στο γήπεδο που γινονται οι προπονήσεις. Οπότε γνώριζα και εγώ τη οργάνωση που υπήρχε στο σωματείο από πρώτο χέρι. Και μιας και ξέρω την ομάδα εδώ και τρία χρόνια όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας, ήταν πολυ ενδιαφέρουσα η κουβέντα που κάναμε. Κι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που εάν δεν είναι τα πράγματα ετσι όπως τα θέλω δεν θα είχα λόγο να είμαι εδώ αυτή τη στιγμή. Υπηρξε ταυτιση αποψεων και καταλήξαμε σε συμφωνία για να συνεργαστούμε. Από εκεί και πέρα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλους τους ανθρώπους της ομάδας που μου δίνουν τη δυνατότητα σε πολύ καλές συνθήκες να δουλέψω και να πετύχω κάποια πράγματα όπως θέλει να πετύχει και η ομάδα.

Ερωτηθεις εάν έχει εικόνα για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ο νεαρός προπονητής είπε:

Για το έμψυχο δυναμικό δεν έχω πάρα πολύ άποψη .Τώρα μαθαίνω τα παιδιά, οπότε θέλω να δω τι ακριβώς έχουμε και που βρισκόμαστε και να παρατηρήσουμε τις ελλείψεις που υπάρχουν και εάν υπάρχουν’.

Σε ερώτηση εάν έχει παρακολουθήσει την ομάδα, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος υπογράμμισε: 

Παρακολούθησα την ομάδα στο ματς με τον ΟΦΗ και έχει δει άλλα πέντε ματς της Κηφισιάς σε DVD. Όσον αφορά την κατηγορία δεν ενδιαφέρει πολύ από την… επαγγελματική Γ’ Εθνική. Βεβαια υπαρχουν γήπεδα ακατάλληλα για να παίξεις ποδόσφαιρο, όμως θα πρέπει να το δεχθούμε γιατί αυτές είναι οι συνθήκες της κατηγορίας’. 

Στον επίλογο του ο προπονητής της Κηφισιάς ρωτήθηκε για την εικόνα που παρουσίασε ο ΟΦΗ λέγοντας:

Ο ΟΦΗ καταρχήν διαθέτει φανέλα, ιστορία, έχει και αξιόλογους ποδοσφαιριστές και αξιόλογο προπονητή. Όταν διαθέτεις όλα αυτά, έχεις πολύ καλό συνδυασμό για να καταφέρεις κάποια πράγματα. Η θέση του ΟΦΗ δεν είναι σε αυτή την κατηγορία. Όποιος αγαπάει το ποδόσφαιρο πρέπει να βλέπει αυτές τις ομάδες στην Α’ Εθνική.