Connect with us

4ος Όμιλος

Γιαννακόπουλος: Πήραμε αυτό που αξίζαμε

Published

on

Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Κηφισιά στον αγώνα με τον ΑΟΤ Αλίμου επί θητείας Στέλιου Γιαννακόπουλου και όπως είναι λογικό ο νεαρός προπονητής εξέφρασε την ικανοποίηση του αμέσως μετά τον αγώνα. Χαρακτηριστικά, ο ίδιος τόνισε: Ήταν καιρός να κάνουμε την πρώτη μας νίκη. Το παιχνίδι ήταν τέτοιο που δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για εμάς. Μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά στον αγώνα και νομίζω πως πήραμε αυτό που μας άξιζε’. Ερωτηθείς για το ματς που ακολουθεί απέναντι στον Φωστήρα και εάν τον προβληματίζει το γεγονός ότι η ομάδα του θα παίξει με τον πρωτοπόρο, ο Έλληνας προπονητής δήλωσε:

Όσο κρίσιμο παιχνίδι είναι για τον αντίπαλο μας άλλο τόσο είναι για εμάς Εαν ο Φωστήρας έχει στόχο να προβιβαστεί στην επόμενη κατηγορία άλλο τόσο θέλουμε και εμείς να παραμεινουμε οπότε καταλαβαίνετε ότι θα παίξουμε για τη νίκη’.

Στο αγωνιστικο κομμάτι, η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Φωστήρα θα ξεκινήσει την Τετάρτη, με το τεχνικό επιτελείο να υπολογίζει στις επιστροφές των Γκεμίση, Καλογερη, Παναγιωτόπουλου και Γκεμίση που αποθεραπεύτηκαν σε αντίθεση με τον Τεγούση που δεν ξεπέρασε τη θλάση που αντιμετώπιζε.