Connect with us

4ος Όμιλος

Γιαννακόπουλος: Ομάδα ποιοτική και με ιστορία ο Εθνικός Πειραιά

Published

on

Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία της Κηφισιάς ενόψει του κρίσιμου αγώνα που ακολουθεί με τον Εθνικό Πειραιά στο Μοσχάτο. Οι κυανόλευκοι θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη προκειμένου είτε να διατηρήσουν είτε να αυξήσουν τη διαφορά τους από την 10η θέση και τον Αστέρα Βάρης. Για πρώτη φορά από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος βλέπει το απουσιολόγιο του να είναι κενό αφού σε θέση μάχης βρίσκονται οι Γκεμίσης και Τεγούσης που στην προπόνηση της Πέμπτης συμμετείχαν κανονικά. Ο νεαρός προπονητής αναφερόμενος στο εν λόγω ματς τόνισε:

Το ότι είναι άνετος ο Εθνικός Πειραια το κάνει το ματς ακόμη πιο δύσκολο για εμάς. Άλλωστε είναι ένα σύνολο που δεν θα έχει άγχος και χώρια από αυτό είναι πάρα πολύ μεγάλη ομάδα με ιστορία όπως είναι και ο ΟΦΗ στην κατηγορία. Επειδή παρακολούθησα τον Εθνικό στο ντέρμπι με τον Ιωνικό, διαπίστωσα ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και γι αυτο το λόγο βρίσκεται ψηλά στην κατάταξη. Είναι δουλεμένο σύνολο και θα χρειαστέι μεγάλη προσοχή εάν θελουμε να παρουμε θετικο αποτελεσμα’. Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι η διαφορά της ομάδας του από τη 10η θεση της δίνει το προβάδισμα για σωτηρία, ο Έλληνας προπονητής πρόσθεσε:

Δεν μ’αρέσει, δεν θέλω και δεν μου ακούγεται όμορφα η λέξη παραμονή. Δεν θέλουμε να συζητάμε γι αυτή τη λέξη, αλλά, σκοπός μας αποτελεί να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Αυτή είναι η φιλοσοφία η δική μου και αυτό προσπαθούμε να περάσουμε στα αποδυτήρια. Η Κηφισιά είναι μια ομάδα για μεγαλύτερα πράγματα και όχι για να ταλαιπωρείται σε αυτές τις θεσεις και αυτό φάνηκε την Κυριακή που αντιμετωπίσαμε τον πρωτοπόρο και είχαμε πάρα πολύ καλή εικόνα.