Connect with us

4ος Όμιλος

Γιαννακόπουλος: Μας περιμένει δύσκολη αποστολή

Published

on

Για ακομη μια αγωνιστική η Κηφισιά θα αναγκαστεί να παραταχθεί με αρκετές απουσίες γεγονός που κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή των κυανόλευκων στο ματς με τον Ιωνικό. Συγκεκριμένα, για την εν λόγω συνάντηση, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Χαϊκάλης και Καρακώστας, καθώς επίσης και ο Καλογερης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Παράλληλα, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Τεγούση και Ζαφειρίδη που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού στην γάμπα, σε αντίθεση με τον Γκίκα που εξέτισε την ποινή των δυο αγωνιστικών.

Ο τεχνικός του συλλόγου, Στέλιος Γιαννακόπουλος, με δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στο αυριανό ματς όπου και τόνισε: Είμαστε ομάδες που έχουμε κοινό στόχο. Βέβαια σε αυτή τη φάση εμείς βρισκόμαστε σε δυσκολότερη κατάσταση. Έχω παρακολουθήσει τον αντίπαλο στο παιχνίδι με τον Εθνικό Πειραιά και διαπίστωσα ότι πρόκειται για μια σφιχτή και δυνατή ομάδα, όπως ήταν πάντα. Γνωρίζουμε αρκετά καλά λοιπόν ότι μας περιμένει δύσκολη αποστολή’.

Ερωτηθείς ποια στοιχεία θα κρίνουν τον αγώνα, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού υπογράμμισε: 

Στην κατηγορία γνωρίζουμε ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο εκτός από το τακτικό κομμάτι, να βγάζεις ένταση και πάθος στα παιχνίδια σε αθλητικά πλαίσια πάντα. Είναι χαρακτηριστικά που τα έχει η κατηγορία. Το πάθος, η δύναμη και οι προσωπικές μονομαχίες αλλά και οι στημένες φάσεις παίζουν μεγάλο ρόλο και πρέπει να τα διαθέσουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε’.

 Σχολιάζοντας το γεγονός ότι από τη στιγμή που ανέλαβε την Κηφισιά, η ομάδα από τα βόρεια προάστια αγωνίζεται συνεχώς με προβλήματα απουσιών, ο νεαρός προπονητής είπε:

Δεν υπάρχει ένα παιχνίδι μέχρι στιγμής που να έχουμε παίξει και να είναι όλοι οι παίκτες στη διάθεση μας. Αυτό ομως που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι βλέπουμε την ομάδα να έχει σταδιακή βελτίωση ειδικότερα από το πρώτο ματς με τον Ερμή Ζωνιανών. Είναι κάτι που περιμέναμε και είμαστε ικανοποιημένοι γι αυτό’.

Ερωτηθεις για την εμφάνιση κόντρα στην Τρίγλια Ραφήνας, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος τόνισε: 

Οι παίκτες έδειξαν ότι έχουνε δυνατότητες στο προηγούμενο ματς. Παρότι παίξαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου, θεωρώ ότι εάν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα είχαμε σημειώσει περισσότερα τέρματα. Ατυχήσαμε σε δυο φάσεις και μια από αυτες ο αντίπαλος την εκμεταλλεύτηκε και ισοφάρισε. Αυτο που αντιμετωπίζουμε και αυτό που μας αρέσει βέβαια είναι ότι φτάνουμε αρκετές φορές κοντά στο γκολ όμως δεν μπορούμε να το πετύχουμε και είναι ένας τομέας που θέλουμε δουλειά. Μας χαροποιεί πάντως γιατί φτάνουμε αρκετά κοντά στο στόχο με ωραίο ποδόσφαιρο’