Connect with us

4ος Όμιλος

Γιαννακόπουλος: Δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες

Published

on

Απογοητευμένος από την ήττα που γνώρισε η ομάδα του στον αγώνα με τον Ιωνικό παρουσιάστηκε ο προπονητής της Κηφισιάς, Στέλιος Γιαννακόπουλος. Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε όπου και τόνισε:

Για άλλη μια φορά δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε σαν ομάδα και όσοι ήταν στο παιχνίδι, τουλάχιστον στο α’ ημίχρονο αντιλήφθηκαν ότι απλά δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση το τελικό σκορ την εικόνα μας. Εννοείται μας προβληματίζει η έκταση του σκορ αλλά και το γεγονός ότι δεν είμαστε αποτελεσματικοί. Πετάμε στα σκουπίδια όλη την προσπάθεια που κάνουμε. Και με την Τριγλια Ραφήνας και με τον Ατρόμητο Πειραιά, εάν κάποιος έχει δει την ομάδα μας μπορεί να καταλάβει τι πρόβλημα υπάρχει στο σύλλογο’. Ερωτηθείς για το επόμενο ματς κόντρα στον Ηλυσιακό, ο νεαρός προπονητής υποστήριξε:

Στο επόμενο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Ειδικά από την στιγμή που αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει και τους ίδιους στόχους με εμάς. Δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες. Πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται’.

Σε σχετική ερώτηση για το πως αισθάνεται που θα βρει απέναντι του τον πρώην του συμπαίκτη στον Ολυμπιακό, Ντε Σόουζα Λουτσιάνο, ο Έλληνας κόουτς πρόσθεσε

Καταρχήν με τον Λουτσι περάσαμε αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό. Έχουμε πολύ ωραίες αναμνήσεις και μας συνδέουν ωραίες στιγμές. Τώρα έχουμε ξεκινήσει το δρόμο της προπονητικής. Ο Λούτσι είναι λίγο περισσότερο στο χώρο από εμένα και εγώ του εύχομαι ό,τι καλύτερο στην καριέρα του. Εύχομαι να τα πάει καλά όπως τα πήγε και σαν παίκτης, αλλά όχι σε αυτό το ματς (γελια)’.

Να σημειωθεί ότι σε ακόμη ένα ματς, το τεχνικό επιτελείο των Κηφισιωτών αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα αφού δεν υπολογίζονται ο Τεγούσης που αποκόμισε θλάση στο ματς με τον Ιωνικό, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Γκεμίση λόγω τραυματισμού. Αντίθετα, σε θέση μάχης βρίσκονται οι Χαϊκάλης, Καρακώστας που εξέτισαν τις ποινές τους αλλά και ο Καλογερης που αποθεραπεύτηκε.